Gündemİlçe Haberleri

“Kültürümüze sahip çıkacağız”

 

Kepsut’un Osmaniye ve Tilkicik Mahallesi, Mahalle Muhtarı ev sahipliğinde hayır yaptı.

 

 

Hayırda Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı, Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Valiliğin haberine göre etkinlikte misafirlere çeşitli yemekler ikram edildi.

 

Kültürümüze sahip çıkalım

 

Vali Yazıcı ve Hanife Yazıcıya katılımlarından ötürü teşekkür eden Kepsut Kaymakamı Murat Atıci, ” Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde ileriye doğru yol almak istiyorsak, geleceğimizi teminat altına almak istiyorsak, kültürümüze sahip çıkacağız. Bizden sonraki kuşaklara da bunu aktarmak bizim görevimizdir” dedi.

 

Gelenekler yaşatılıyor

 

Hayır’da konuşma yapan Vali Yazıcı , “Bugün devletimizle halkımız buluşmuş, bugün insanların yüreği sevgi ile dolu bir gün. Bu tür etkinliklerin en önemli yanı, çevre  il ve ilçelerde yaşayan akraba, arkadaş, eş dost bir araya gelerek bir birleriyle hasret gideriyor, özellikle de gençlerimiz, çocuklarımız geleneklerini yaşayarak sürdürüyorlar, bu sebeple yurtlarından, köklerinden ve akrabalarından kopmamış oluyorlar. Bu büyük buluşmayı gerçekleştiren, bu hayrı gerçekleştiren Kepsut Kaymakamımızı, tüm Tilkicik ve Osmaniye Mahallesi halkımızı ve onların çalışkan muhtarlarını, ona yardım eden vatandaşlarımızı, katkı sağlayan herkesi yürekten tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu