GündemTürkiye Gündemi

KYK Yurdunda Asansör Kazası: 1 Öğrenci Öldü

KYK Kız Öğrenci Yurdunda arızalanan asansörün düşmesi sonucu 1 öğrenci yaşamını yitirdi

KYK Yurdunda Asansör Kazası: 1 Öğrenci Öldü

Kyk Yurdunda Asansor Kazasi 1 Ogrenci Oldu 1
Kyk Yurdunda Asansör Kazası: 1 Öğrenci Öldü

Aydın’da, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdunda arızalanan asansör düştü, olayda 1 öğrenci hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre akşam saatlerinde yaşanan olayda, 15 kişilik asansöre 16 öğrencinin bindiği, arızalanan asansörün düşmesi sonucu 1 öğrencinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kyk Yurdunda Asansor Kazasi 1 Ogrenci Oldu 2
Kyk Yurdunda Asansör Kazası: 1 Öğrenci Öldü

Vali Canpolat: Maalesef bir öğrencimizi kaybettik

Aydın Valisi Yakup Canbolat, yurttaki 15 kişilik asansöre 16 kişinin bindiğini, asansörün, birinci kattayken henüz kapı kapanmadan kaymaya başladığını belirterek, bu sırada asansördeki öğrencilerden birinin panik halinde dışarı çıkmak isterken arada sıkışarak vefat ettiğini söyledi.

Vali Canbolat, “15 öğrencinin sağlık durumunda bir problem yok. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Olaya müdahale edildi. Öğrencilerimizde bir sorun yok hepsi asansörden kurtarıldı. Maalesef bir öğrencimizi kaybettik.” diye konuştu.

Gerekli müdahalelerin yapıldığını dile getiren Canbolat, “Tüm ekiplerimiz bölgede. Asansörün 21 Eylül’de bakımı yapılmış. Ama biz her halükarda Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma dışında, idari çalışma da başlatıyoruz. Konuyu her yönüyle araştırıp inceleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kyk Yurdunda Asansor Kazasi 1 Ogrenci Oldu
Kyk Yurdunda Asansör Kazası: 1 Öğrenci Öldü

Öğrenciler Tepki Gösterdi

Öte yandan yurdun önünde toplanan kalabalık bir öğrenci grubu, slogan atarak olaya tepki gösterdi.

Kimliği Belli Oldu

Asansör kazasında hayatını kaybeden kız öğrencinin Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Zeren Ertaş (22) olduğu belirlendi. İHA’nın edindiği bilgiye göre talihsiz öğrencinin ailesine de acı haberin verildiği öğrenildi.

2 Ölümlü Kazada 4 Kişi Hayatını Kaybetti! 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu