GündemÖzel Haberler

Lezzet durağının adresi; Merkez Efendi Köftecisi

Özel spesiyali “Merkez Efendi Köftesi” ve “Bonfile Lokum” olan KÜÇÜKSAN 4. Kapı yanında hizmet veren Merkez Efendi Köftecisine ilgi her geçen gün artıyor. Merkez Efendi Köftecisi, açık ve kapalı salonlarıyla, 33 çeşit kahvaltısıyla vatandaşlara müşteri memnuniyeti odaklı, güler yüzlü personeliyle hijyenik ortamda hizmet veriyor

 

 

Filiz Aycan, yaklaşık 3 ay önce Merkez Efendi Köftecisi’nde Müdür olarak işe başladı. Çalışanlar arasında ekip ruhu oluşturdu. Çalışanlarına değer verdi. Geçen süreçte Merkez Efendi Köftecisi’ne ilgi her geçen gün arttı.

Müşteri memnuniyetini ve hijyeni çok önemsediklerini söyleyen Müdür Aycan, çalışanları bir aile olarak gördüğünü ifade etti.

Merkez Efendi Köftecisi, özel günler, doğum günü kutlaması, nişan, düğün, söz kesme, kına gecesi, evlilik teklifi, evlilik yıldönümü, sünnet ve toplu yemek, bayanların günlerinde ve aile yemeklerinde de hizmet veriyor.

Merkez Efendi Köftecisi tesislerinde yazlık bin 200 kişilik kır bahçesi ayrıca 250 ve 150 kişilik kapalı salon da var. Tesis Özel Gelin Odası, Çocuk Oyun parkı ve Mescid’i ile de öne çıkıyor.

 

“Önce müşteri memnuniyeti”

 

Merkez Efendi Köftecisi’nde, sabah kahvaltılarına da yoğun ilgi oluyor. Dışarıda kahvaltı yapmak isteyen ailelerin tercih ettiği tesiste sıcak yiyeceklerinde olduğu 33 çeşit serpme kahvaltı ve sınırsız çay hizmeti de veriliyor.

Müdür Aycan, başta Mutfak olmak üzere tesisin tümünde hijyene büyük önem verdiklerini belirtti. Tesiste çalışanların güler yüzlü olarak hizmet verdiğini vurgulayan Aycan, “   Tesislerimize gelen vatandaşları müşteri olarak görmüyoruz. Misafirimiz olarak ağırlıyoruz” dedi.

 

“Yeniliklere açığız”

Gelen konuklarla dialog kurduklarını, iletişimi önemsediklerini anlatan Aycan, “Yeniliklere açığız” diye konuştu.

 

Hiç Merkez Efendi Köftesi’ni yediniz mi?

Müdür Aycan, özel spesiyallerinin “Merkez Efendi Köftesi” ve “Bonfile Lokum” olduğunu ifade ederek, “Merkez Efendi Köftesi, satırla yapılan farklı bir Köfte. Misafirlerimiz beğenerek yiyiyor ve bize teşekkür ediyor. Bir diğer spesiyalimiz ise Bonfile Lokum. Eti özel olarak hazırlanıyor. Köy tereyağı ile pişiriliyor. Etin pişmesi, servis tabağına konduğunda da devam ediyor” bilgisini verdi.

KÜÇÜKSAN 4. Kapı yanında hizmet veren Merkez Efendi Köftecisi’nde, düğünlerde ve özel günlerde canlı müzik, pasta, sandalye giydirme, süsleme, içecek ikramı gibi hizmetlerde veriliyor. Özel günlerde tesiste, yemekli – yemeksiz hizmetlerde veriliyor. Özel günlerde katılımcılara bağlı olarak kaliteli hizmet verilebilmesi için Garson sayısı da arttırılıyor.

Müdür Aycan, yaptığı değerlendirmede “Biz bir aileyiz. Personelimiz canla başla müşteri memnuniyetini esas alarak çalışıyor. Burada aile ortamını sağladım” dedi.

Tesisin sahibi Hüseyin Aycan’ın kendisine güvendiğini, kararlarına karışmadığını, hep destek verdiğini dile getiren Müdür Aycan, Tesisin sahibi Hüseyin Aycan’a teşekkür ederek, “Hep bir adım daha fazlasını yapmak için çalışıyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu