GündemTürkiye Gündemi

Madeni Para İçin Dalış Yaptı Ama Öyle Bir Şey Çıktı Ki

Madeni Para İçin Dalış Yaptı Ama Öyle Bir Şey Çıktı Ki. Madeni para ve geri dönüşüme girecek metal eşyaları çıkarmak için  dalış yapan Erhan Uludağ (36), suyun dibin de hiç beklemediği bir manzara ile karşılaştı.

 

Madeni Para Icin Dalis Yapti Ama Oyle Bir Sey Cikti Ki 2

 

Gri Dönüşüm İçin Dalış Yaptı

Madeni Para İçin Dalış Yaptı Ama Öyle Bir Şey Çıktı Ki. Olay, Antalya- Muratpaşa ilçesindeki  Düden Çayı’nda meydana geldi. Erhan Uludağ, denizden dalarak çıkardığı metal eşyaları geri dönüşüme satarak geçimini sağlıyor. Ayrıca 4 çocuk babası  vatandaşların dilek tutmak için madeni para attığı çaya dalış yaptı.

 

Madeni Para Icin Dalis Yapti Ama Oyle Bir Sey Cikti Ki 1

 

Hemen Ekiplere Haber Verdi

Yaklaşık 50 liraya yakın madeni para ve metal eşya buldu. Uludağ, dalış esnasında ayrıca suyun dibinde pompalı tüfek gördü. Neye uğradığını şaşırdı. Eldivenle tuttuğu pompalı tüfeği kıyıya çıkardı. Uludağ, durumu polis ekiplerine iletti. İhbarın ardından olay yerine polis ekipleri geldi. İHA’nın edindiği bilgiye göre tüfek üzerinde inceleme gerçekleştirdi. Tüfek, ekipler tarafından muhafaza altına alınırken Uludağ ise ifade vermesi için polis merkezine davet edildi.

 

Madeni Para Icin Dalis Yapti Ama Oyle Bir Sey Cikti Ki 3

Antalya Hakkında

Antalya, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık beşinci şehridir. 2022 sonu itibarıyla il nüfusu 2.688.004’dür. Türkiye’de “turizmin başkenti” olarak görülmektedir. Özellikle yaz aylarında turist sayısı artar. Şehrin yüzölçümü 20.177 km2dir. İlde km2ye 130 kişi düşmektedir. En kalabalık ilçesi 2021 yılı itibarıyla 591.895 kişiyle Kepez ilçesidir. Nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ilçe ise km2 başına 5429 kişi ile Muratpaşa ilçesidir. 19 ilçe ve belediye bulunan Antalya şehrinin bu belediyelerinde toplam 914 mahalle bulunmaktadır.

Tamamı Akdeniz Bölgesi’nin batısında yer alır ve Antalya Körfezi’yle Batı Torosların arasında kurulmuştur. Yüzölçümü bakımından Türkiye’nin beşinci büyük ilidir. Güneyinde Akdeniz, batısında Muğla, kuzeyinde Burdur ve Isparta, kuzeydoğusunda Konya, doğusunda ise Karaman ve Mersin illeri vardır.

Antalya şehri, 1980 yılından sonra uygun iklim koşulları ve turizm etkinlikleri nedeniyle hızla gelişmiş ve buna paralel olarak il de günümüzde Türkiye’nin en kalabalık beşinci ili olmuştur. Antalya’da ekonomik hayat büyük oranda ticaret, tarım ve turizme dayalıdır.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu