Gündemİlçe Haberleri

Manyas’tan Elbistan’a Gönül Hattı

Manyas Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından başlatılan 'Manyas’tan Elbistan’a Gönül Hattı' projesi, uzak mesafeleri birleştirerek gönülleri yakınlaştırdı.

Manyas’tan Elbistan’a Gönül Hattı

Manyas Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından başlatılan ‘Manyas’tan Elbistan’a Gönül Hattı’ projesi, uzak mesafeleri birleştirerek gönülleri yakınlaştırdı. Proje kapsamında hazırlanan 1500 gıda kolisi, Elbistan’daki depremzedelere ulaştırıldı.

Manyas Anadolu Lisesi öğretmeni Kubilay Soylu’nun koordinasyonunda başlatılan sosyal sorumluluk projesi, Elbistan’daki depremzedelere yardım kampanyası şeklinde ilerledi. Öğrencilerin ve Manyas halkının desteğiyle büyüyen kampanya kapsamında 1500 adet gıda kolisi hazırlandı. Bu gıda kolileri, öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra Manyas halkının da desteğiyle Elbistan’a ulaştırıldı ve konteyner kentlerdeki depremzedelere dağıtıldı.

Manyas Anadolu Lisesi Müdürü Hayriye Başaran, projenin önemine vurgu yaparak, Elbistanlılarla dayanışma içinde olmanın ve kardeşlik bağlarını güçlendirmenin hala acılarını hissettikleri bir tarihte anlamlı olduğunu ifade etti. Projeye katkıda bulunan herkesi teşekkür ederken, bu tür projelerin gelecekte de devam edeceğini belirtti.

Elbistan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Koordinatör Müdürü Abdullah Paksoy da, bu anlamlı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

 

 

Haber: Bülten

Balıkçılar Endişeli! Manyas Gölü’nde Balık Avı Yasaklandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu