EğitimGündem

Manyas’tan Elbistan’a Yardım Kampanyası

Manyas Anadolu Lisesi öğretmeni Kubilay Soylu'nun liderliğindeki "Manyas'tan Elbistan'a Gönül Hattı" projesi, depremzede vatandaşlara destek olmayı amaçlıyor.

Manyas’tan Elbistan’a Yardım Kampanyası

Manyastan Elbistana Yardim Kampanyasi 1

Kampanya 2 Marta Kadar Devam Edecek

Manyas Anadolu Lisesi öğretmeni Kubilay Soylu’nun liderliğindeki “Manyas’tan Elbistan’a Gönül Hattı” projesi, depremzede vatandaşlara destek oluyor. 2 Mart tarihine kadar devam edecek olan kampanya, her türlü kuru gıda, giyecek ve kırtasiye yardımlarını kabul ediyor. Koordinatör öğretmen Soylu, vatandaşların ve öğrenci velilerinin projeye gösterdiği ilginin ve katkının son derece önemli olduğunu belirtti.

Ramazan Ayına Kadar Yardımlar Ulaşacak

Soylu, 8 Mart’ta öğrencilerle birlikte Elbistan’a giderek toplanan yardımları depremzedelere ulaştıracaklarını dile getirdi. Amacın, Ramazan ayı öncesinde depremzede kardeşlere yardım eli uzatmak olduğunu vurgulayan Soylu, bu süreçte sadece ihtiyaçlarına değil, kalplerine de dokunmak istediklerini ifade etti. Elbistan’daki konteynır kentlerde kalan depremzedelere yardımların bizzat ulaştırılacağını belirten Soylu, toplumun bu anlamlı projeye destek vermesini beklediklerini kaydetti.

İlgili Makaleler

Haber: İHA

Erdek Sosyal Yardımlaşma Vakfı İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu