GündemÖzel Haberler

MELEKLER İADE-İ ZİYARETTE

Sevgi özel eğitim merkezi öğrencileri, geçtiğimiz hafta kendilerini ziyaretine gelen İl Emniyet müdürü Cengiz Zeybek’e makamında iade-i ziyarette bulundu. Engelli öğrencilere rüzgar gülü hediye eden Zeybek ve öğrenciler arasında samimi ve duygusal anlar yaşandı.

Ziyarete gelen öğrenciler için Zeybek “Meleklerin dünyada ki karşılığı bu çocuklarımız olsa gerek. Onlar o kadar saf ve temiz ki, ne yalan yanlış, ne dedikodu fitne fesat, ne de hile dolap yok onlarda. Yürekleri pırıl pırıl. Yani adeta hepsi bir melek bana göre” dedi.

ARTIK SAKLAMAMALI, SAKLANMAMALIYIZ

Engelli çocuklar, aileleri, okul müdürü ve eğitimcilerle sohbetinde Zeybek, bu çocukların yılardır yakınları tarafından çoğunlukla saklandığını, ancak artık bu yanlıştan vazgeçmek gerektiğini belirtti. Zeybek bu çocuklarında saklanması yerine eğitilmesinin ve olabildiğince topluma kazandırılmasının hem vicdani açıdan hem insanlık açısından bir gereklilik olduğunu ifade etti.

ASAYİŞ BERKEMAL

Asayiş ve operasyonlar ile ilgili sorularımıza da kısaca cevap veren Zeybek, göreve başladığı günden bu yana emniyeti ilgilendiren her konuda tüm personelin yoğun bir çaba ile çalıştığını, ayrıca terör örgütü FETÖ/PYD ile ilgili operasyonların hassasiyet ile yürütüldüğünü ifade etti.

SERMAYE HUZURU SEVER

Mevsimle doğru orantılı olarak artan suç faaliyetlerinin, Balıkesir emniyet Personelinin gösterdiği çaba ile düşük seyretmesinin ve bu çabalarının karşılığını almak açısından sonucun memnuniyet verici olduğunu dile getiren Zeybek, bu sayede Balıkesir’in bir huzur şehri olduğunu ve bu özelliği ile huzurlu ortamı seven yabancı yatırımcıyı da cezbettiğini ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu