GündemÇocukçaİlçe HaberleriSiyaset

Milletvekili Çelik Sevgi Evlerindeki Çocukları Sevindirdi

Milletvekili Çelik Sevgi Evlerindeki Çocukları Sevindirdi

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. Çelik yeni yıl için çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan çocukları ziyaret etti. AK Parti Milletvekili Av.Adil Çelik, çocukların yeni yıllarını kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.

“Her Zaman Evlatlarımızın Yanındayız”

Milletvekili Çelik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost, kurum yetkilileri ve çocuklar birlikte yemek yiyip sohbet etti. Milletvekili Çelik: “Yılbaşı vesilesiyle evlatlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum, çocuklarımızla birlikte çok güzel vakit geçirdik, bizler evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Hatice Dost “Çocuklarımızı Birlikte Geleceğe Hazırlıyoruz”

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost: “Her fırsatta çocuklarımız ile bir araya gelen, her daim bizleri destekleyen ve yanımızda olan Milletvekilimiz Adil Çelik’e teşekkür ediyoruz, bizler İl Müdürlüğümüz bünyesinde koruma ve bakım altında olan her bir çocuğumuzun sorumluluğu ile hareket ediyor, bu bilinçle onları geleceğe hazırlıyoruz” dedi. Çelik: “Birbirinden kıymetli her bir evladımıza, kurum yetkililerimize ve tüm insanlığa sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu