Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemSağlıkTarifler

Mineral Deposu İçecek Hazırlayın

Vücudumuzun pek çok minerale ihtiyacı var. Sıcak havalarının yaklaşmasıyla birlikte bu tarif işinize çok yarayacak. Gelin bizimle birlikte mineral deposu içecek hazırlayın!

Mineral Deposu İçecek Hazırlayın

Bu tarif sağlıklı hem ferahlatıcı! Malzemeleri alın ve mineral deposu içecek hazırlayın..

GEREKLİ OLAN MALZEMELER
  • 1 şişe maden suyu
  • 1 su bardağı light kefir
  • 3-4 adet nane yaprağı
  • 2 adet küçük salatalık
MİNERAL DEPOSU İÇECEK TARİFİ

Yaklaşık 130 kalori olan bu içecek için malzemeleri blenderdan geçirin. Ardından bardağa dökün ve buz ile birlikte servis edin. Yaz aylarının ferahlatıcı içeceği olan mineral deposunu, ara öğünlerde tüketebilirsiniz. İçeceğin gün içinde en fazla 2 kez tüketilmesi önerilir. Maden suyunun içinde sodyum olduğu için, daha fazla tüketilmesi tansiyonun yükselmesine neden olacaktır. Tansiyon hastalarının ise en fazla 1 adet tüketmesi tavsiye edilmektedir.

Light Kefir Ne İşe Yaramaktadır?

Probiyotik içeriğiyle bakteri florasını desteklerden sindirim faaliyetlerinin düzenlenmesine de yardımcı olur. Vücudun savunma sistemi üzerinde etkili olarak bağışıklığı güçlendirir. Uyku kalitesi ve yaşam kalitesini arttırmasının yanı sıra menopozun etkilerini hafifletmeye yardımcı olur.

Maden Suyu Ne İşe Yaramaktadır?

Sindirim sistemi dostudur. Ayrıca safra kesesi ve pankreas fonksiyonlarını destekler, kabızlığa da iyi gelir. En önemli faydalarından bir tanesi ise kemik yapısını güçlendirmesidir. Özellikle yetişme çağındaki çocuklarda ve kadınlarda kemik yapısının güçlendirilmesi ve korunması açısından yararlıdır..

Daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu