Gündemİlçe Haberleri

Muhtarlardan Örnek Gelenek

Muhtarlardan örnek gelenek. Burhaniye ilçesinde, muhtarlar arasındaki birlik beraberlik ve dayanışma takdir topladı. Her 15 günde bir araya gelen 39 mahalle muhtarı, dün de Ören Mahalle Muhtarı İlker Kurt’un misafiri oldu.

Muhtarlardan örnek gelenek. Burhaniye’de 39 mahalle muhtarının arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma takdir topladı. Her 15 günde bir araya gelen muhtarlar, dün akşam da Ören Mahalle Muhtarı İlker Kurt’un mekanında toplandı. Hep birlikte çaylar içilip sohbetler yapılırken, toplantıların devam edeceği açıklandı.

 

Yhj

 

Toplantı geleneğinin devam ettiğini anlatan Ören Muhtarı İlker Kurt, “Burhaniye muhtarları olarak sık sık bir araya geliyoruz. Bu vesileyle mahallelerimizi geziyoruz. Bu akşamda arkadaşlar bize misafir oldu. Çaylarımızı içtik, sohbet ettik. Özellikle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca 15 günde bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bu toplantılar birlik ve beraberliğe vesile oluyor. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kocacami Mahalle muhtarı Yalçın Kocabey de, “Bu akşam İlker arkadaşımızın misafiri olduk. Bizi çok güzel ağırladı. Ayrıca kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Efrahim Başa da, “Bu geleneği başlatan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman bir araya gelmek çok güzel. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

 

Burhaniye Hakkında

Burhaniye, Balıkesir ilinin Ege Denizi kıyısında bulunan bir ilçesidir. Ayrıca Kuzey Ege olarak tanımlanan bölge coğrafyası içindedir. Bununla birlikte ağırlıklı olarak zeytinyağı üretimine yönelik zeytincilik ve iç turizm merkezidir. Çanakkale-İzmir Karayolu (E87) ilçe merkezinden geçer.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu