Eğitimİlçe Haberleri

Müdür Tatlı Öğrencilerle İftar Sofrasında Buluştu

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile iftar yemeğinde buluştu. İl ve ilçe yöneticileri ile birlikte düzenlenen etkinlik, öğrencilerle keyifli ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Müdür Tatlı Öğrencilerle İftar Sofrasında Buluştu

Mudur Tatli Ogrencilerle Iftar Sofrasinda Bulustu

Öğrencilerin Sorunlarını Dinledi

Müdür Tatlı, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak amacıyla düzenlenen iftar yemeğinde öğrencilerle yakından ilgilendi. Yemek sonrası, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle de çay saati etkinliğinde bir araya gelen Tatlı, öğrencilerin sorularını dinleyerek onlara yönelik önerilerde bulundu.

Mudur Tatli Ogrencilerle Iftar Sofrasinda Bulustu 1

Müdür Tatlı Buluşmaların Önemine Değindi

Etkinlik sırasında öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerini anlamak ve okul politikalarını geliştirmek adına önemli geri bildirimlerin alındığı belirtildi. Müdür Tatlı, “Öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz tüm etkinlikler karşılıklı iletişimi güçlendirerek okul ortamında olumlu bir kültür oluşmasını destekliyor. Bu tür etkinliklerin düzenli olarak gerçekleştirilmesi, okulun daha demokratik ve katılımcı bir yapıya sahip olmasına yardımcı olurken en kıymetlilerimiz olan gözbebeğimiz öğrencilerimizle buluşarak daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamı oluşturmak için onlarla iş birliği yapmamızı sağlıyor.” dedi.

Mudur Tatli Ogrencilerle Iftar Sofrasinda Bulustu 2

Haber: Bülten

Milli Takım Havuzuna Balıkesir’den 6 Sporcu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu