Eğitimİlçe Haberleri

Müdür Tatlı Okulları Yakından Takip Ediyor

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, il genelindeki okulları ziyaret ederek eğitim-öğretim süreçlerini yakından takip ediyor.

Müdür Tatlı Okulları Yakından Takip Ediyor

Mudur Tatli Okullari Yakindan Takip Ediyor 1

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, son olarak Karesi ilçesine bağlı Sevinç Kurşun İlkokulu’nu ziyaret etti. İl Müdürü Tatlı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Günnü ile birlikte okulu inceledi. Öğretmenlerle ve öğrencilerle bir araya geldi.

Mudur Tatli Okullari Yakindan Takip Ediyor 2

Başarı İçin Yeni Çalışmalar

Ziyaret sırasında okulun fiziki imkânlarını detaylı bir şekilde inceleyen Müdür Tatlı, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Eğitim-öğretim süreçlerini gözlemledi. Okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim-öğretim sürecine dair genel ihtiyaçları değerlendiren Tatlı, öğrencilerin başarılarını artırmak adına yapılacak çalışmaları ele aldı.

Mudur Tatli Okullari Yakindan Takip Ediyor 3

Müdür Tatlı’dan Öğretmenlere Teşekkür

Toplantıda, Balıkesir genelinde yürütülen ve planlanan faaliyetler üzerinden öğrencilere kazandırılması gereken değerler ve başarıyı artırmak için yapılacak çalışmalar konuşuldu. İl Müdürü Ali Tatlı, öğretmenlere gösterdikleri üstün çaba ve gayretleri için teşekkür ederek, çocukların geleceğine yönelik yapılan çalışmalara verdikleri destekten dolayı memnuniyetini ifade etti.

Mudur Tatli Okullari Yakindan Takip Ediyor 4

Haber: Alper Çobanoğlu

MEB’den Yılbaşı Talimatı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu