Gündem

Müsiad Tavrını Ortaya Koydu Veriler Yükselişte

Müsiad Balıkesir Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız,’gelecek bizim ve sahip çıkacağız’dedi.

 

 

Şubat ayı SAMEKS verileri  İnegöl’de açıklandı. SAMEKS Bileşik Endeksi 2017 yılı Şubat ayında,bir önceki aya göre 5,0 puan artarak 51,4 puana yükseldi. Endeks, Şubat ayında ekonomik aktivitenin önceki aya göre hızlandığına işaret ederken, böylece endekste 2016 yılı Ekim ayında başlayan dört aylık düşüş süreci sona erdi.

 

Tuncay Yıldız; “ 28 Şubat’ın 20. yıldönümündeyiz. Elbette öç alma peşinde değiliz ama postmodern olarak nitelendirilen bu darbeyi unutmadık ve unutmayacağız. MÜSİAD, 28 Şubat 1997’de nerede durduysa; e-muhtırada da Gezi olaylarında da, 17-25 Aralık sürecinde de ve elbette 15 Temmuz FETÖ’nün hain darbe girişimlerinde de, tam zamanında ve olması gereken netlikte, olması gereken aynı yerde durdu. Ne 28 Şubat’ta ne de sonrasında hesaplar tutmadı” dedi.

 

GELECEĞE SAHİP ÇIKACAĞIZ

“Geleceğimize sahip çıkacağız” Şubat ayı SAMEKS verilerini değerlendiren ve referanduma da değinen MÜSİAD Balıkesir Şubesi tarafından yapılan habere göre Yıldız şunları dile getirdi: “İş dünyası olarak canlılığın artmasını ve çarkların daha fazla dönmesini istiyoruz.  Başarı, devamlılık ister ve süreklilik yani sürdürülebilirlik gerektirir. Sürdürülebilirlik bizim için pozitif istikrar demektir. İstikrar olmadan yeni hedefler belirlemek, yeni projeler üretmek, yeni başarılar elde etmek şöyle dursun, mevcut kazanımları korumak bile mümkün değildir.Millet olarak, bugüne kadar; siyasette vesayete, toplumda düşmanlığa, ekonomide gerilemeye, hukukta adaletsizliğe ve uluslararası kamuoyunda itibarsızlığa neden olan darbelerden, muhtıralardan ve müdahalelerden çok çektik.  Bugün geldiğimiz noktada, Türkiye’nin artık böyle meselelerle kaybedecek zamanı yok. Artık, köklü çözümlere ihtiyacımız var.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu