sinemaGündem
Trend

🌠Kore Drama Dünyası

Son birkaç yılda, Kore dizileri (K-dramaları), özellikle gençler ve genç yetişkinler arasında uluslararası alanda son derece popüler hale geldi.

Mutlaka İzlemeniz Gereken Kore Dizileri! Son birkaç yılda, Kore dizileri (K-dramaları), özellikle gençler ve genç yetişkinler arasında uluslararası alanda son derece popüler hale geldi.🌠 Mutlaka İzlemeniz Gereken Kore Dizileri!

 

Mutlaka İzlemeniz Gereken Kore Dizileri!

The Legend Of The Blue Sea

Bir de biliyorsunuz ki daha önceki yazılarımızda, Kore dizi önerilerini ve bir oturuşta bitireceğiniz birkaç filmi sizlerle paylaştık. Bu seride en sevdiğimiz dizileri ve sizinde bayılacağınız dizi önerileriyleyiz.

 

S 2

The Legend Of The Blue Sea: Mavi Deniz Efsanesi

Mavi Deniz Efsanesi, 2016 yılında yayınlanan ve başrollerini Jun Ji-Hyun, Lee Min-ho’nun paylaştığı

Kurgu Tabanlı bir Romantik Komedidir. Bu drama, bir dolandırıcı ile tek gerçek aşkını bulmak için okyanusu geçen bir deniz kızının muhteşem aşk hikayesini gösteriyor. Bu K-drama, ölüm ve yeniden doğuş, geçmiş yaşam, trajik aşk hikayesi, fanteziler ve deniz kızının hayatı gibi çeşitli sembolik unsurlar içerir ve bu da onu izlemek için mükemmel bir seçim haline getirir. Bu özel diziyi sevmemin ana nedeni, “Masumiyet” tasviri ve muhteşem deniz kızımız Jun Ji-Hyun tarafından canlandırılan güçlü bir karakter.

 

Gece İzlemek için atıştırmalık kore dizileri 📹

Mutlaka İzlemeniz Gereken Kore Dizileri!
Mutlaka İzlemeniz Gereken Kore Dizileri!

Başlık : Okul 2017

Bölümler : 16

Tür : Okul, Gençlik, Romantik, Dram

Hikaye: 10 üzerinden 6

Karakterler: 10 üzerinden 7

Sinematografi: 10 üzerinden 7

Okul dizisi aynı konsept altında çeşitli dramalardan oluşmaktadır. Okulda geçiyorlar ve daha sevimli aşklara sürüklenen hayatın daha fazla diliminden farklılar. Bu şu ana kadar 7. ve en yenisi. Dizinin 2020-2021 için yeni bir dramasının planlandığı söyleniyor…

 

EN İYİ KORE DİZİLERİ 

A Korean Odyses

A Korean Odyses

Bencil ve efsanevi bir yaratığın yenilmezlik iddiası, kendisini doğaüstü varlıkları görebilen bir kadının insafına kalmış hâlde bulmasıyla geri teper. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence. Askerlik görevini tamamlayan Lee Seung-gi, Çin klasiği “Batıya Yolculuk”un bu modern uyarlamasıyla ekranlara dönüyor.

 

Şimdilik bu kadar,🌠 Biliyorum serimiz biraz kısa sürdü amaaa… Tabi ki yine bu serimizin devamı gelecek. Haftaya 23.00’te yine burada buluşalım!😊

Merhaba gazetesini twitter’dan takip edin güncel bilgiler için takipte kalın…📍

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu