Köşe Yazıları

Anime Kız Saçı Nasıl Çizilir ?

Öncelikle kafanın taslağını çizmeniz gerekecek çünkü kafa olmadan saçınız olamaz.

Kafayı ters yumurta şeklinde çizin çünkü alt kısmının dar olması gerekiyor. Birkaç kulak da ekleyebilirsiniz.

Daha sonra saç çizgisini çizmeniz gerekecek . Saçın ön ve yan kısımlarını çizerken saç çizgisi size yol gösterecektir. Saçın ön kısmını çizin, istediğiniz saç stiline bağlı olarak bu adıma yaklaşmanın farklı yolları vardır. Bu eğitim için, hızlı kakülleri kullanacağız. Bu görünümü elde etmek için birkaç sivri bölüm çizmeniz gerekecek. Bölümler saç çizgisinden aşağı inmeli ve bir tarafa doğru kıvrılmalıdır.

Anime Kız Saçı Nasıl Çizilir ?
Anime Kız Saçı Nasıl Çizilir ?

Saçın üstünü, yanlarını ve uçlarını ana hatlarıyla belirtin. Saçınızın bitmesini istediğiniz yere kadar kafanın her iki yanında kavisli çizgiler çizin. Çizgiler merkezden, başın biraz üstünden başlamalıdır. Başınızın kıvrımını takip ederek başlayın ve yarıya kadar indiğinizde her çizgiyi düzeltin. Daha sonra saçın her bir ucunu bir çizgi kullanarak saç çizgisine bağlayın. Saçın köklerinden uçlarına kadar birkaç çizgi çizerek saça bazı detaylar ekleyin. Başı ve saç çizgisini belirten çizgilerden kurtulun. Bu çizgiler genellikle kıllarla kaplı olduğu için görülmez. Saçı renklendirin veya gölgelendirin ve işiniz bitti.

İlgili Makaleler

Anime Erkek Saçı Nasıl Çizilir ?

  • İlk birkaç adım, kızlar için anime saçı çizerken izlediğimiz adımlara benziyor.
  • Birden üçe kadar olan adımları tekrarlayın . Patlamalar için üç tane çizmeyi seçebilirsiniz.
  • Saçın geri kalanını çizin. Kısa dikenli saçlar çizeceğiz, bu yüzden kafadan uzağa uzanan birkaç kalın ve belirgin sivri uç çizmelisiniz. Bunları saç çizgisi kemerinin bir ucundan diğerine çizmeye başlayın.
  • Ana hatların içine biraz ayrıntı ekleyerek saça daha fazla derinlik kazandırın. Saç bölümlerini parçalamak için birkaç çizgi ekleyin.
  • Yönergeleri dikkatlice kaldırın.
  • Saçı renklendirerek veya gölgelendirerek çizimi tamamlayın.

Anime Karakteri Çizmek Zor Mu?//

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu