GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

Nilsu Berfin Aktaş Boşanıyor

Nilsu Berfin Aktaş Boşanıyor. Gizli bir şekilde  Serdar Sertçelik’ le evlenen Aktaş boşanma kararı aldı. Nilsu Berfin Aktaş’ın eşi daha önce dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargı önüne çıkmıştı.

 

Nilsu Berfin Aktaş Boşanıyor

Nilsu Berfin Aktas Bosaniyor 1

 

Başarılı oyuncu Nilsu Berfin Aktaş’ın eşi suç örgütü kurup dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargı önüne çıkmıştı. Ayrıca Serdar Sertçelik’ın  cezaevinden çıktığı ve yurt dışına kaçtığı iddia ediliyor. Bu iddialar üzerine Aktaş’ta eşinden boşanma kararı aldı.

 

Nilsu Berfin Aktas Bosaniyor 2

 

Birsen Altuntaş’ın edindiği bilgiye göre  Nilsu Berfin Aktaş, avukatına boşanma davası açması için talimat verdi. Ardından Aktaş’ın bu kararına sinirlenen Sertçelik sosyal medya hesabından peş peşe paylaşım yaptı.

 

Nilsu Berfin Aktas Bosaniyor 4

 

Sertçelik daha sonra “Benden ayrılmak istediği için ona olan sevgimden, onu kaybetmenin verdiği hırsla kendisi ile ilgili hiç gerçek olmayan paylaşımlar yaptım. Allah beni affetsin.” dedi.

 

Nilsu Berfin Aktas Bosaniyor 3

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir?

Nilsu Berfin Aktaş, 1998 yılında Ankara’da doğdu. Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Ayrıca 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adını duyurdu.

Oyunculuk kariyerinde ünlü markaların reklam reklam filmlerinde rol aldı. Daha sonra ‘’Kuzey Yıldızı İlk Aşk’’ projesinde Gökçe karakterine hayat verdi. 2021 yılında Benim Hayatım dizisinde yer aldı. Nilsu Berfin Aktaş, en son  Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol aldı.

4 Aralık 2022 tarihinde Altın Kelebek Ödülleri’nde “Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde ödül aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu