GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Numan Kurtulmuştan Kritik Uyarı

 Numan Kurtulmuştan Kritik Uyarı

 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’tan ikinci tur için kritik uyarı

 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’tan ikinci tur için kritik uyarı: En büyük rakibimiz rehavet AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş A Haber’de 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bununla birlikte HDP-CHP ilişkisine dikkat çeken Kurtulmuş, “HDP’nin oyu olmasa Kılıçdaroğlu’nun yüzde 44 oya ulaşması mümkün mü? Değil, bunu hepsi çok iyi biliyor. İttifaklar gizliydi 14 Mayıs’a doğru açık hale geldi.” ifadelerini kullandı. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın seçim gecesi giriştiği ‘öndeyiz’ manipülasyonuna değinen Kurtulmuş, “Belki de sokakları karıştırmak istendi.” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş A Haber’de gündemle ilgili açıklama yaptı. CHP’nin HDPKK ile ilişkisini eleştirdi. Ayrıca ikinci tur için kritik bir uyarı yaptı.

 

&Quot;≪/P

 

PKK Elebaşı Duran Kalkan’ın Korumasının Yakalanması

 

Maalesef bu seçim enteresan şekilde ‘PKK/PYD ve Türkiye’deki bölücü terör örgütünün unsurları hiç gizlenme gereği duymaksızın açıkça videolar çekerek propagandalarıyla Erdoğan karşıtı cepheyi destekliyoruz’ dediler. Sürekli olarak video mesajlar ya da çeşitli mesajlar yayınlıyorlar. Üstelik ‘Cezaevlerini kapılarını kırıp tutsakları serbest bırakacaklarını’ söylüyorlar. Dedi

 

Cvcvcbb

 

Van miting ile bazı mitinglerde CHP’nin yöneticileriyle HDP yöneticilerinin çok yakın görüntüleri, o meydanlarda ‘Öcalan’a özgürlük’ sloganları atılması bütün bunları aleni şekilde gördük. Üstelik  biz bunları ifade ettiğimiz zaman bize çok kızıyorlar. Bununla birlikte HDP ile iş yapmıyoruz diyorlar ama milleti kandırmaya çalışmayın. Matematik ortada. Ayrıca HDP’nin oyu olmasa Kılıçdaroğlu’ nun yüzde 44 oya ulaşması mümkün mü? Değil, bunu hepsi çok iyi biliyor. İttifaklar gizliydi 14 Mayıs’a doğru açık hale geldi. Burada maalesef baştan örtüyle örtmek istedikleri bir ittifak var. İttifakları açık ama iş birlikleri gizliydi ama sonuna doğru ittifakları da açık hale geldi. Sadece legal parti unsurları değil aynı zamanda terör baronlarının işin içine girdiği artı yurt dışından özellikle dergiler üzerinden bir takım mesajların verilmeye çalışıldığı yani büyük bir telaşla köprüden önceki son çıkış ‘Yendik…yendik. Tayyip Erdoğan’ı indirdik… İndirdik’ modun da hiçbir şeyi gizlemeden hepsinin seferber olduğu seçim kampanyası yaptılar. Milletimiz bunları görüyor ve değerlendiriyor. dedi

 

Ssssssddddssssdd

 

HDP’yi Kazanmak İçin Vatansever Tabana Sırt Çevirdi

 

“Vatandaş be muhalif seçmen yaşananları görüyor. Ayrıca hem hukuk devletinden bahsedeceksiniz hem de gelir gelmez ‘Selo’yu ve başkalarını serbest bırakacağız’ diyeceksiniz. Bu nasıl oluyor? Hangi hukuk hangi kanunla Selo’yu serbest bırakacaksınız. HDP’yi kazanmak için vatansever tabana sırt çevirdi. İçerideki tutsakları neyle salacaksınız? Hangi mahkeme kararlarıyla bunu yapacaksınız? Ayrıca burada demokrasiye de hukuk devletine de uymayan ama sadece görünen o ki HDP’ye oy veren seçmenin gönlünü bir şekilde kazanacaklarını bir uslüpla siyaset yapıyorlar ama baktığınız zaman bu söylem bu kadar yakın HDP ile dağın bölgesinde olan siyasi anlayışla bu kadar yakın durmaları aslın CHP’nin o geleneksel vatansever kendisini Atatürkçü kitlesi üzerinde ciddi bir olumsuz etki oluştu.  Ayrıca insanlar görüyorlar. Hafızalar canlı 6-8 Ekim olayları unutulmadı. Sivil insanların öldüğü asker ve polisimizin şehit olduğu çukur eylemlerini milletimiz unutmadı. İçerideki bazı siyasetçiler Suriye’deki kazanımları Türkiye’de elde edeceklerini hayal ettiler. Kılıçdaroğlu’nun yerel yönetimler özerlik sözü ve bu mesajlar kabullenmek anlamı taşıyor.” Dedi.

“Şunu sormak lazım; Suriye’deki gariban Kürt kardeşlerimizin ne kazanımı oldu? Ayrıca Arap ve Türkmen kardeşlerimizin ne kazanımı oldu? Emperyalizm orada bir parçalama tezgahı döndürüyor. Asırlardır orada beraber oturan insanlar birbirine düşman oldu.

Kılıçdaroğlu oynanan oyunu anlamamış. Orta Doğu’da oynanan oyunu bilmeden siyaset yapmamalı. Bunu anlamayan siyaset yapmasın. Gitsin bir köşede otursun.”İfadelerini kullandı.

 

Terörle Mücadele

 

“Terörle nasıl mücadele edecekler. CHP birçok kez sınır ötesi tezkereye hayır dedi. CHP HDP olmadan adım atamayacağını biliyor. HDP terörle arasına mesafe koyamıyor. “Sözlerini kullandı.

Muhalefetin Seçim Gecesi Manipülasyonu

 

“Seçim gecesi kazandık havası oluşturma çabası içine girdiler. Demokraside bir tek hakem tanırız o da millettir. Kazandık havası ile belki sokakları karıştıracaklardı”dedi.

Numan Kurtulmuştan Kritik Uyarı

Merhaba Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu