GündemTürkiye Gündemi

Öğrencilere Mayıs Ayı Müjdesi

Öğrencilere mayıs ayı müjdesi ! Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilere tatil müjdesi verdi. Mayıs ayı tatil ayı olacak.

 

Öğrencilere mayıs ayı müjdesi ! Seçim ve 19 mayıs birleştirildi. Öğrenciler mayıs ayında tatile doyacak.

Mayıs ayı öğrenciler için tatil ayı olacak. Milli Eğitim Bakanlığı tatil müjdesi verdi. Öğrencilerin ve velilerinin heyecanla beklediği tatil tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada tatilleri birleştireceğini duyurdu.

 

Og 1

 

Bu haber ;

  • ilköğretim
  • ortaokul
  • lise

öğrencileri ilgilendiriyor. Müjdeli haber Milli Eğitim Bakanlık ‘ı tarafından geldi.  Yapılan bir açıklamada 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimler ve 19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatilleri birleşecek.  Tatillerin birleşmesi ile öğrenciler 1 hafta daha tatil yapma imkanı sağlayacak.

 

Ffd 2

 

Seçim Sonrası Tatil Var Mı?

14 Mayıs Pazar günü genel seçimlerin yapılacak. Seçimin ardından okulların toparlanarak eski düzenine getirilmesi gerekiyor. Bundan dolayı öğrenciler için tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. Konu hakkında yetkililer henüz bir açıklama yapmadı.

İşçi Bayramı Tatili Son Durum

1 Mayıs İşçi Bayramı pazartesi gününe denk geliyor. Bununla birlikte öğrenciler hafta sonu tatiliyle birlikte 3 gün tatil yapacak.  19 Mayıs resmi tatil olması dolayısı ile Cuma günü de hafta sonu tatiline dahil olacak. Bununla beraber öğrenciler 3 gün tatil yapmış olacak.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Milli Eğitim Bakanlığı Hakkında

Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’na bağlı olarak çalışır. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, 430 sayılı Tevhid-i Tedrisat Kanunu, 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu ve 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kalkınma plan ve programları doğrultusunda millî eğitim hizmetlerini yürütmekle sorumlu olan bakanlık.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu