GündemTürkiye Gündemi

Oğuzhan Uğur Kemal Kılıçdaroğlu’nun Katıldığı Programı Cüneyt Özdemir’e Anlattı

Oğuzhan Uğur , Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programı Cüneyt Özdemir’e anlattı. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Oğuzhan Uğur’un Mevzular Açık Mikrofon programına katılım gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu bölüm sosyal medyada gündem yarattı.

 

Oğuzhan Uğur , Kemal Kılıçdaroğlu’nun Katıldığı Programı Cüneyt Özdemir’e Anlattı

Oguzhan Ugur Kemal Kilicdaroglunun Katildigi Programi Cuneyt Ozdemire Anlatti

 

Cüneyt Özdemir’in programına bağlanan Oğuzhan Uğur’da Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bölümün kamera arkası için çarpıcı açıklamalar yaptı. Uğur’un ‘Kemal Bey’de sinir bozucu bir sakinlik var’ sözleri de dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Oğuzhan Uğur’un Mevzular Açık Mikrofon programına katılım gösterdi. Dün akşam yayınlanan bölüm sosyal medyanın gündemine oturdu. Çekimlerinin 7 saat sürdüğü söylenen programın kamera arkası da merak konusu oldu. Oğuzhan Uğur’da, Cüneyt Özdemir’in YouTube’daki yayınına bağlanarak program hakkında bilgi verdi. Özdemir’in sorularını yanıtlayan Uğur’un Kılıçdaroğlu için kullandığı ifadeler ve programdaki performansına ilişkin sözleri de dikkatlerden kaçmadı.

Oguzhan Ugur Kemal Kilicdaroglunun Katildigi Programi Cuneyt Ozdemire Anlatti 1

”Kemal Bey İnanılmaz Sakindi ”

Cüneyt Özdemir, Uğur’a, “Biraz anlatabilir misin, Kemal nasıldı, heyecanı var mıydı? Sen nasıl buldun diğer 15 programa göre baktığında karşılaştırma yapar mısın? Neler oldu kamera arkasında?” sorularını iletti.

Bu sorulara Uğur, “Diğer konuklarımız elbette çok heyecanlılardı, programın fazla izleneceğinin farkındalardı, bu heyecan bir şekilde gözlerinden okunuyordu ama Kemal Bey’de sinir bozucu bir sakinlik var. Salon yükselse de alçalsa da… Bazen çünkü sahneyi idare eden adam, oraya sorular sorulsun diye gelse bile, o tansiyonu gözlemler ve vücut diline yansıtır, jestlerine yansıtır, tansiyon düşerse, insanlar sıkılmaya başlarsa onu vücut diline yansıtır, insanlar yükselirse, sinirlenirse onu vücut diline yansıtır. Daha yüksek sesle konuşur, jestlerine yansıtır falan. Kemal Bey programda inanılmaz sakindi. Sinir bozucu bir sakinliği vardı. Dedi ki belli ki bana çok şey soruluyor olacak. Çünkü internette dönüp dolaşan fazla soru vardı zaten kendisiyle ilgili ya da ithamlar vardı. Bunların farkındaydı, bunları iyi okumuşlar. Öncelikle tebrik ediyorum ekibini. Çünkü bu programa gelmeden evvel, bu bir ekip çalışması tabii ki. Siyasi liderlerin ya da parti temsilcilerinin ekipleri sosyal medyayı çok iyi incelemeli. Kemal Bey’in ekibi sosyal medyayı çok iyi incelemiş.” dedi.

”Gündemde olan başlıkların farkındaydı”

Öte yandan Uğur “Zannediyorum 15 bölüm içerisinde bize konuk olan siyasi liderler ya da parti temsilcileri içerisinde 3-4 siyasi ve ekibi çalışmış bu sosyal mecralardan gelen sorulara. Onlardan biri de Kemal Bey’di ve ekibiydi elbette. O yüzden farkındaydı, gündemde olan başlıkların farkındaydı. İyi çalışmışlar, iyi cevaplar verdiler bence. Sakin bir program oldu yani.” şeklinde sözlerine devam etti.

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu