Spor

Okan Buruk Zaha Transferini Değerlendirdi

Okan Buruk Zaha Transferini Değerlendirdi. Buruk basın toplantısında açıklamalarda bulundu…

 

Okan Buruk Zaha Transferini Degerlendirdi12

Şampiyonlar Ligi’nde Zalgiris ile deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk ve takım kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Zaha transferini değerlendirdi.

“Rakibimiz için avantajlar var”

Teknik direktör Okan Buruk iyi bir rakiple karşılaşacaklarını ifade ederken, “Rakibimiz için avantajlar var. Ligi devam eden bir takım ayrıca kendi alışık olduğu zeminde oynuyorlar. Biz ilk resmi maçımıza çıkıyoruz. Hafta içi akademimizin sahasında idman yaparak sentetik çime hazırlandık.” dedi.

“Oyuncularıma güveniyorum” diyen Buruk, “Burada iyi bir sonuç alıp İstanbul’a dönmek istiyoruz. Kendi sahasında iyi oynayan bir ekiple karşılaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Okan Buruk Zaha Transferini Degerlendirdi23

Buruk’tan Zaha Yorumu

NTVSPOR’un Haberine göre Galatasaray, Fenerbahçe’nin gündemindeki isimlerden Wilfried Zaha’yı kadrosuna kattı.  Okan Buruk, Fildişili oyuncu hakkında sorulan soruya yanıt verdi.

“Ben sahaya odaklandım”

Tecrübeli çalıştırıcı, “Listemizdeki birçok oyuncuyla konuşuyoruz. Bunun yanı sıra Karşılıklı birbirimizi görüp konuşmak önemli oluyor. Tek düşüncemiz Şampiyonlar Ligi.  Bununla beraber Transferi bir kenara bıraktık. Erden bey ve başkanımız, yönetimimiz çalışma içerisinde. Ayrıca ben sahaya odaklandım. Kadromuzu büyük ölçüde koruduk.” dedi.

Daha Fazlası İçin Tıklayın

Galatasaray (futbol takımı), Galatasaray Spor Kulübü’nün Süper Lig’de mücadele eden futbol takımıdır. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü’ne ait olan Galatasaray Sportif Anonim Şirketi, kulübün futbol takımının sahibidir. Galatasaray Spor Kulübü’nün 1997 yılında şirketleşme sürecine girmesinin ardından kuruluşu oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu