EğitimGündem

Okullarda İkinci Ara Tatil Ne Zaman Başlıyor?

Sömestr tatilinin ardından başlayan ikinci dönem içinde gerçekleşecek olan ikinci ara tatil, öğrencilere kısa bir dinlenme fırsatı sunacak

Okullarda İkinci Ara Tatil Ne Zaman Başlıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen akademik takvime göre, öğrencilerin merakla beklediği ikinci ara tatil tarihi açıklandı. Sömestr tatilinin ardından başlayan ikinci dönem içinde gerçekleşecek olan ikinci ara tatil, öğrencilere kısa bir dinlenme fırsatı sunacak.

2023-2024 eğitim dönemi içerisinde ikinci dönem ara tatili, 8 Nisan – 12 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu süre zarfında öğrenciler, birinci dönemin yoğun temposundan sonra dinlenme ve enerji toplama fırsatı bulacak.

Öğrencilerin notlarına ve başarılarına odaklandıkları ikinci dönem, 5 Şubat’ta başlayacak ve 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek. Bu tarih, öğrencilerin yaz tatiline girmeleriyle birlikte 2023-2024 eğitim yılının kapanışını simgeliyor. İkinci ara tatilin ardından öğrenciler, kalan dönemde derslerine odaklanarak yıl sonu başarılarını elde etmeye çalışacak.

 

Haber Merkezi

Balıkesir Okullarında “Dönem Sonu Faaliyet Haftası” Coşkusu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu