Gündemİlçe Haberleri

Oruç Açma Sofrasında Gönüller Bir Araya Geldi

Muharrem Ayı dolayısıyla, Balıkesir Valisi  Hasan Şıldak,yemek programı oldu…

 

Oruç Açma Sofrasında Gönüller Bir Araya Geldi
Oruç Açma Sofrasında Gönüller Bir Araya Geldi

Muharrem Ayı dolayısıyla Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak’ın ev sahipliğinde yemek programı oldu.

Gala Yaşam Merkezinde olan   programa Vali Şıldak’ın yanı sıra Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı H. Plt. Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yücel Oğurlu. Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş. İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ali Yıldız. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan. İl Müftüsü Celal Sürgeç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Şıldak programda yaptığı konuşmada;

“Bu sofralar Birlik ve Beraberliği Güçlendiryor”

“Bu sofraların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini söyledi.  Bununla beraber Şıldak, “Bu güzel ve eşsiz coğrafyada tarih boyunca hoşgörüyle  yaşayan Anadolu insanımız birlik ve beraberliğin gücünü tüm dünyaya gösterdi. Bizleri bir araya getiren bu sofralar da daha çok kenetlenmemize vesile olmaktadır.”

Oruc Acma Sofrasinda Gonuller Bir Araya Geldi12

“Ülkemizi bütün gücümüzle, koruyacağız”

Bu içten duyguları hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Farklılıklarımızla bir olduğumuz inancımızda yöneldiğimiz Allah bir, dalgalanan bayrağımız tekdir.  Ayrıca Ülkemizi birlik ve beraberlik içerisinde nasıl kurduysak bundan sonra da bütün gücümüzle, koruyacağız.” şeklinde konuştu.

Gönüller Bir Araya Geldi

Vali Şıldak, Davete katılan misafirlere teşekkür etti. Ayrıca  Cemevlerinin devletin imkanlarıyla iyileştirilmesi, güzelleştirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi konusundaki çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Daha Fazlası İçin Tıklayın

 

Ayrıca Balıkesir Hakkında            

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahiptir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu