İlçe HaberleriSiyaset

Öztaylan: ‘Yaparsa Cemal Öztaylan Yapar’

AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, Önceki Dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla birlikte düzenlenen Proje Lansmanı ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Öztaylan: ‘Yaparsa Cemal Öztaylan Yapar’

AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, Önceki Dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla birlikte düzenlenen Proje Lansmanı ve Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuştu.

Öztaylan, konuşmasında öncelikle desteklerinden dolayı Bakan Süleyman Soylu’ya teşekkür ederek başladı. Ardından, Bandırma’nın tüm sorunlarını çok iyi bildiklerini ve ekibiyle birlikte bu sorunları çözecek kalıcı projeler geliştirdiklerini belirtti. Bandırma’daki sorunları 30’dan fazla farklı başlık altında ele aldıklarını ve 31 Mart’tan sonra bu projeleri ivedilikle uygulamaya başlayacaklarını vurguladı.

Öztaylan: 'Yaparsa Cemal Öztaylan Yapar'

Öztaylan, meclis kadrolarının Bandırma’nın tanınmış isimlerinden oluştuğunu ve her birinin kendi iş hayatında uzman, güvenilir ve ahlaklı insanlar olduğunu söyledi. Projelerinin katalog haline getirildiğini ve Bandırma’daki her vatandaşa bu projeleri ulaştıracaklarını ifade etti. Ayrıca, proje detaylarını sosyal medya hesaplarından da paylaşacaklarını belirtti.

Son olarak, sorunları tamamen çözecek projeleri ve güçlü meclis kadrolarıyla hazır olduklarını vurgulayan Öztaylan, Bandırma’nın hak ettiği yerlere gelmesini istediğini ve vatandaşların da kendisine güvendiğini dile getirdi. Konuşmasını “Yaparsa Cemal Öztaylan yapar” sözleriyle tamamladı.

Öztaylan: 'Yaparsa Cemal Öztaylan Yapar'

 

Haber: Bülten

Dinçer Orkan Vatandaşların Evine Misafir Oluyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu