GündemSpor

Patrick Kluivert Süper Lig’e geliyor

Patrick Kluivert Süper Lig’e geliyor.  Hollandalı futbol efsanesi Patrick Kluivert ile anlaşma tamam

 

Patrick Kluivert Süper Lig'E Geliyor. Anlaşma Tamam

Patrick Kluivert Süper Lig’e geliyor.  Adana Demirspor, teknik direktörlük görevi için Hollandalı futbol efsanesi Patrick Kluivert ile anlaşma sağladı.  Ayrıca Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, yeni teknik direktörü için geri sayıma geçti.

Vincenzo Montella’nın ardından birçok isimle görüşen Akdeniz temsilcisi, Slaven Bilic ile yaptığı görüşmelerde anlaşma aşamasına geldi. Ancak Hırvat hocayla yapılan son görüşmede anlaşma sağlanamadı ve imza iptal oldu.

Bu gelişmenin ardından alternatiflere yönelen Adana Demirspor, aradığı ismi Hollanda’da buldu. Bunun yanı sıra Adana Demirspor, Patrick Kluivert ile anlaşma sağladı.

Hollandalı teknik adam, bir aksilik çıkmaması durumunda Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü olacak.

 

BİRÇOK ALANDA GÖREV YAPTI

46 yaşındaki Kluivert kariyerinde; Twente U21 ve Ajax U19’da teknik direktörlük yaptı. Kluivert, Hollanda Milli Takımı, Kamerun Milli Takımı’nda ise yardımcı antrenörlük görevinde bulundu.

Paris Saint-Germain’de sportif direktör olarak çalışan, Barcelona’da gençlik gelişim bölüm müdürü olarak görev yapan Hollandalı futbol adamı, AZ Alkmaar, NEC Nijmegen’de ise forvet antrenörlüğü yaptı.

 

Daha Fazlası İçin Tıklayın 

Patrick Kluivert Hollandalı eski millî futbolcudur. Futbola Ajax’da başladı. Surinam asıllıdır. Forvet mevkiindedir. 1998 FIFA Dünya Kupasında boy göstermiştir. Sırasıyla Ajax, Milan, FC Barcelona, Newcastle United, Valensiya, PSV formasını giymiştir.2007-2008 sezonunu geçirdiği Lille kulübünden ayrılmıştır.

Adana Demirspor Kulübü, resmî olarak 28 Aralık 1940’ta Adana’da kurulmuş, renkleri mavi-lacivert olan spor kulübü. Süper Lig’de mücadele etmektedir. 1960 yılında Adana kentinin TFF tarafından organize edilen profesyonel ligde temsil edilen ilk takımıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu