Gündemİlçe Haberleri

‘Pembe Lambalar’ Projesine Ödül

UEDAŞ, Toplumsal Fayda Ödülleri'nde meme kanserinde erken teşhise dikkat çeken Pembe Lambalar projesiyle ödüllendirildi. Şirketin toplumsal sorumluluk anlayışı ve sürdürülebilir projeleri takdirle karşılandı.

‘Pembe Lambalar’ Projesine Ödül

Pembe Lambalar Projesine Odul 1

Proje Toplumsal Fayda Ödülleri’ne Layık Görüldü

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, sosyal farkındalık çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Kadınların en sık yakalandığı kanser türü olan meme kanserinde erken tanı bilincini aşılamayı hedefleyen UEDAŞ, hizmet alanı içindeki sokak lambalarını, meme kanserini temsil eden sembolik pembe renkle donatarak erken teşhise ışık yakmaya devam ediyor. 2018 yılından beri her yıl Meme Kanseri Farkındalık Ayı çerçevesinde uygulanan Pembe Lambalar projesi, bu yıl ödüle layık görüldü. Proje, Dünya Gazetesi tarafından hayata geçirilen özel sektör, kamu ve yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği sosyal projelerin ve girişimleri değerlendirildiği Toplumsal Fayda Ödülleri’nde ‘Sağlık’ kategorisi ödülünün sahibi oldu.

Pembe Lambalar Projesine Odul 2

“Pembe Lambalar” 2018’de Başladı

UEDAŞ 2018 yılından beri meme kanseri farkındalık ayı çerçevesinde uyguladığı projeyle erken teşhisin önemine dikkat çekiyor. Projede sokak aydınlatmaları pembe yanıyor, aydınlatma direkleri pembe kumaşlarla kaplanıyor ve meme kanseri bilgilendirme mesajları projenin uygulandığı tüm direklere asılıyor. Küçük büyük fark etmeden herkesin bu hastalık konusunda bilinçlenerek hızla aksiyon almasını hedefleyen şirket, proje çerçevesinde BUİKAD, YONCADER gibi kadın dernekleri ile iş birliği içinde projeyi sürdürüyor.

Pembe Lambalar Projesine Odul 3

Haber: İHA

Uedaş Ekipleri Bayramda Mesaide

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu