YaşamGündem

Polis Memuru Resim Tutkusunu Mesai Saatleri Dışında Sürdürüyor

Tekirdağ'da polis memuru Menekşe Ağırbaş, çocukluğundan beri süregelen resim tutkusunu mesai saatleri dışında sürdürerek 13 kişisel sergi açtı

Polis Memuru Resim Tutkusunu Mesai Saatleri Dışında Sürdürüyor

Tekirdağ’da polis memuru Menekşe Ağırbaş, çocukluğundan beri süregelen resim tutkusunu mesai saatleri dışında sürdürerek 13 kişisel sergi açtı.

Polis Memurunun Resim Tutkusu Mesai Saatleri Disinda Surduruyor 3

Ağırbaş, ailesinin yönlendirmesiyle resim yeteneğini keşfedip geliştirdiği çocukluk yıllarından itibaren resme olan ilgisini korudu. Dicle Üniversitesi’nde resim eğitimi alan Ağırbaş, 2016 yılında polis memuru olarak göreve başladıktan sonra da resim çalışmalarına devam etti. Mesai sonrası atölyesinde fırça, boya ve tuval ile buluşan Ağırbaş, resmin kendisi için bir tutku olduğunu ve bu tutkuyu tuvale yansıtarak iş stresini üzerinden attığını ifade etti.

Polis Memurunun Resim Tutkusu Mesai Saatleri Disinda Surduruyor 1

Bugüne kadar 13 kişisel sergi açan Ağırbaş, resim yapmanın kendisini ruhsal olarak rahatlattığını ve kendini daha iyi bir insan haline getirdiğini belirtti. Resmin, olaylara bakış açısını geliştirdiğini ve farklı perspektiflerden değerlendirebilme yeteneği kazandırdığını dile getirdi.

Polis Memurunun Resim Tutkusu Mesai Saatleri Disinda Surduruyor 2

Özellikle Türk devletlerinin kurucularının portrelerini çizerek, bu kişilerin modern çağa uyarlanmış portrelerini sergilemeyi amaçlayan Ağırbaş, İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında bu eserlerin sergileneceğini belirtti. Ağırbaş’ın çalışmaları, emniyet müdürünün sanatsal zevki ve teşvikiyle destekleniyor ve bu projede önemli bir destek alıyor.

Görünümünüzü Anında Değiştirecek 7  Makyaj Hilesi

AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu