TeknolojiDünyadan HaberlerGündem

Gazze için Elon Musk’a çağrı

Bölgede tüm internet ve telefon hizmetleri tamamen kesilirken, sosyal medya kullanıcıları "Gazze için Starlink" etiketi altında bir oldu.

Gazze için Elon Musk’a çağrı, İsrail, Gazze’ye bu akşam 7 Ekim’den beri en yoğun hava saldırısını gerçekleştiriyor. Bölgede tüm internet ve telefon hizmetleri tamamen kesilirken, sosyal medya kullanıcıları “Gazze için Starlink” etiketi altında bir oldu.

 

Gazze için Elon Musk’a çağrı

1 55

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, Elon Musk’a Starlink uydularını iletişimin kesildiği Gazze’ye yöneltmesi çağrısında bulundu. “Gazze için Starlink” etiketi Türkiye ve dünya gündemine birinci sıradan girdi.

 

GAZZE İLE İLETİŞİM KESİLDİ

Gazze Şeridi ile iletişimin kesildiği bildirildi. Filistin telekomünikasyon şirketi “Jawwal”, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gazze’deki tüm telefon ve internet hizmetlerinin sona erdiğini duyurdu. Paylaşımda, İsrail’in düzenlediği yoğun bombardıman nedeniyle bölgedeki altyapının zarar gördüğü ve “Gazze’nin dünya ile bağlantısının kesildiği” belirtildi.

ELON MUSK’A STARLİNK ÇAĞRISI

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, “Gazze için Starlink” etiketi altında buluştu. Kısa sürede 1 milyonun üzerinde paylaşım yapılan etiketin altında herkes, Elon Musk’a Starlink uydularıyla Gazze’ye internet erişimi sağlaması konusunda çağrı yaptı.Etiket, Türkiye ve dünya gündemine birinci sıradan girdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu