Gündemİlçe Haberleri

Ramazan Ayında Orman Müdürlüğünden Sıkı Politika

Kepsut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tüketimi ve satışı artan ürünlere yönelik denetimlerini sıklaştırıyor.

Ramazan Ayında Orman Müdürlüğünden Sıkı Politika

Saglikli Bir Ramazan Icin Calismalar Basladi 1
Ramazan Ayında Orman Müdürlüğünden Sıkı Politika

Denetimler Ramazan Ayında Artıyor

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte gıda tüketiminde artış yaşanmasıyla birlikte, tüketicilerin sağlığı ve güvenliği için önlemler alınması büyük önem taşıyor. Bu kapsamda Kepsut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, özellikle Ramazan ayı boyunca tüketicilere sunulan gıda ürünlerinin hijyen, kalite ve uygun fiyat açısından incelenmesini sağlıyor.

Saglikli Bir Ramazan Icin Calismalar Basladi 2

“Amacımız sağlıklı bir Ramazan geçirmelerini sağlamak”

Müdürlük yetkilileri, denetimlerin sadece satış noktalarında değil, üretim aşamasından başlayarak tüm zincirin denetlendiğini vurguluyor. Bu sayede, tüketicilerin sağlığını riske atabilecek herhangi bir durumun önceden tespit edilerek önlem alınması hedefleniyor. Kepsut İlçe Tarım ve Orman Müdürü Faruk Öksüz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı boyunca tüketimi ve satışı artan ürünlere yönelik denetimlerimizi arttırarak, vatandaşlarımızın sağlığını korumak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, hijyenik koşullarda üretilen ve satılan gıda ürünlerini tüketicilerimizin sofralarına ulaştırmak ve sağlıklı bir Ramazan geçirmelerini sağlamaktır.” şeklinde konuştu.

Saglikli Bir Ramazan Icin Calismalar Basladi 3

Haber: Bülten

Balıkesir Marketlerine Fahiş Fiyat ve Etiket Denetimi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu