Dünyadan HaberlerSpor

Real Madrid’den Gücünü Artırmak İçin Hamle

Real Madrid, savunma hattını güçlendirmek için eski oyuncusu Raphael Varane'ı transfer etmeyi düşünüyor. Alman basınında Bild'de yer alan habere göre, Madrid ekibi devre arasında savunma bölgesine takviye yapmayı planlıyor.

Real Madrid’den Gücünü Artırmak İçin Hamle

Real Madrid, savunma hattını güçlendirmek için eski oyuncusu Raphael Varane’ı transfer etmeyi düşünüyor. Alman basınında Bild’de yer alan habere göre, Madrid ekibi devre arasında savunma bölgesine takviye yapmayı planlıyor.

Eder Militao ve David Alaba gibi önemli savunma oyuncuları sakatlık nedeniyle sezonu kapatmış durumda. Bu noktada, Manchester United forması giyen Raphael Varane’ın transferi gündeme geldi.

Real Madrid’de sakatlıklarla boğuşan bir sezon geçiriliyor. Milli futbolcu Arda Güler’in de aralarında bulunduğu birçok oyuncu uzun süreli sakatlık yaşadı. Bu sakatlıkların ardından Real Madrid, savunma hattını güçlendirmek için harekete geçme kararı aldı. Bu transferin öncelikli adaylarından biri ise Fransız futbolcu Raphael Varane.

Real Madrid'Den Gücünü Artırmak İçin Hamle

Manchester United’da geri planda kalan Varane, teknik direktör Erik Ten Hag’ın tercih ettiği stoperler arasında yer almıyor ve eski takımına dönmeye sıcak bakıyor. 30 yaşındaki savunmacı, bu sezon Manchester United formasıyla sadece 9 maçta ilk 11’de başlama fırsatı buldu.

Raphael Varane, 2011-12 sezonunda Real Madrid’e katıldıktan sonra 10 sezon boyunca takımında mücadele etti. Bu süre zarfında 361 maça çıkan Fransız stoper, 18 kupa kazandı, bunlardan 4’ü Şampiyonlar Ligi zaferi oldu. Varane, Real Madrid kariyerinde 17 gol attı.

 

Haber Merkezi

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin Hakemi Belli Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu