GündemSiyasetTürkiye Gündemi

RESMEN ADAYLIĞI GERİ ÇEKİLECEK

Siyasi partilerin adayları merak ediliyor. Adaylıkları a.ıklanan isimler üzerindeki gel gitler ise kafa karıştırıyor. Ancak bugün netleşecek olan  toplantıdan çıkacak karar sonrası Balıkesir’de bir basın açıklaması yapılacak.www.gazetemerhba.com da ayrıntıları ile yer alacak haber takibi için sosyal medya hesaplarından da paylaşım yapılacak.

Facebook Merhabagazete TV

Twitter BALIKESİR MERHABA

İnstagram Balıkesir Merhaba Gazete Tv

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi, 100’e yakın belediye başkan adayını daha belirlemek üzere bir araya gelecek. Toplantıda, İYİ Parti ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde, Milletvekili Ahmet Akın’ın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının resmen geri çekilmesi için de oylama yapılacak.

AHMET AKIN’IN ADAYLIĞI RESMEN GERİ ÇEKİLECEK

 

CHP ile İYİ Parti arasındaki işbirliği süreci ise olumlu ilerliyor. 21 büyükşehir belediyesine, 18 il belediyesi daha eklendi. Birkaç il ve henüz uzlaşmaya varılamayan üç ilçedeki anlaşmazlık aşılmaya çalışılıyor. CHP Parti Meclisi toplantısında, işbirliği kapsamında İYİ Parti adayının desteklenmesi kararlaştırılan Balıkesir için de yeni bir karar alınacak. Daha önce ismi açıklanan Ahmet Akın’ın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı resmen geri çekilecek. Toplantıda bu karar için de ayrıca bir oylama yapılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu