Gündemİlçe HaberleriSiyaset

SAKA’DAN CHP’YE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

‘’Cumhuriyet Halk Partisinin kimin partisi olduğu belli değil. İçinde değişik terör örgütlerini şak şaklayan bir yığın insan bugün Cumhuriyet Halk Partisi içerisindedir.’’

SAKA ‘DERDİM CHP DEĞİL’

Edremit Belediye Başkanı Bağımsız Aday Kamil Saka gerçekleştirdiği seçim programda Edremit Küçük Sanayi Esnafını, Akçay Esnafını bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Hamidiye Mahallesinde bir kafede mahallelilere seslenen Başkan Saka mahalleye Edremit Belediyesi tarafından yeni yapılan yürüyüş ve bisiklet yolundan memnuniyetleri burada dinledi ve hizmetin devamını getirmek isteğini açıkladı. Diğer adayları eleştiren Başkan Saka; Dertlerinin CHP ile olmadığını altını çize çize söyleyerek; ” Bizim derdimiz Cumhuriyet Halk Partisi ile değildir. Cumhuriyet Halk Partisinin kimin partisi olduğu belli değil. İçinde değişik terör örgütlerini şak şaklayan bir yığın insan bugün Cumhuriyet Halk Partisi içerisindedir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bunu sorgulamak mecburiyetindesiniz. Benim Cumhuriyet Halk Partisindeki en önemli ilkem Cumhuriyet Halk Partisinin Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olduğu içindi. Şu anda bakıyoruz ki bu anlayıştan çok uzaklaşmış durumdadırlar.” Diye konuştu.

HDP’YE OY TOPLUYORLAR

Saka CHP’lilere sert çıkarak, “Bizim derdimiz Cumhuriyet Halk Partili olduğunu ileri sürüp HDP’ye oy toplayanlarla, Hem terör örgütü ile olacaksın, hem Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini temsilcisi olacaksın. Yok böyle bir şey. Tercih yapacaksın.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Ben ve arkadaşlarım bu doğrultuda yola çıktık. Çıktığımız bu yolda düne kadar hepimiz birlikte beraberce Cumhuriyet Halk Partisinin çatısı altındaydık. Bu gün ben Cumhuriyet Halk Partisinin yanında değilim. Partiden ayrıldım. Ayrılma nedenim bazı arkadaşlar tarafından ‘Ya bu koltuk sevdasına kapıldı. Partiden ayrıldı. Koltuk hırsı ile partiyi sattı’ diye nitelendirilmeye başlandı. Ben niteleyenlere sadece şunu söylemek isterim. Mustafa Kemal çizgisinden uzaklaşmış Genel Merkez’in oynadığı oyuna son vermek üzere buradayız. Edremit’i rant peşinde koşan bir gruba teslim etmeye çalışıyorlar. Beş yıldır durduğumuz gibi yine biz dimdik ayakta duracağız. Birlikte beraberce yola çıktık. İnanıyorum ki, gün geçtikçe artarak, çoğalarak Edremit tarihinin en fazla oyunu alacağız.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu