Gündem

ŞEHİT ANNELERİNE VEFA

Her yıl eşi Nuray Sırmalı ile birlikte şehit annelerini ziyaret ederek bu özel günde onları yalnız bırakmayan Kaymakam Ali Sırmalı, bu anneler gününde de şehit annelerimizi yalnız bırakmadı.

Edremit Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli personeller Kaymakam Ali Sırmalı’nın talimatıyla şehit annelerini evlerinde ziyaret ederek anneler gününde onları yalnız bırakmadılar.

Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek anneler günü kutlanan şehit annelerine Kaymakam Ali Sırmalı’nın anneler günü kutlama mesajı iletilerek, hediyeleri takdim edildi.

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Sırmalı, “Bugün tüm annelerimiz için özel bir gün ancak şüphesiz şehit annelerimiz ve şehit ailelerimiz için çok daha anlamlı bir gün. Şehit annelerimizin evlatları vatan için, bayrak için, kutsal saydığımız değerler için canlarını feda ettiler. Bugün ülkemizde al bayrağımızın altında huzur ve güven içerisinde yaşıyor, geleceğe umutla bakabiliyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bizler devlet ve millet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Onlara minnet borçluyuz. Bu nedenle koronavirüs tedbirleri kapsamında Kaymakamlığımız Vefa Sosyal Destek Grubu olarak şehit annelerimizi bu özel günde yalnız bırakmadık. Şehit annelerimiz her zaman bizim baş tacımızdır. Şehit annelerimize minnet ve şükran borçlu olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Şehit anneleri Vefa Sosyal Destek Grubu’nun anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Sırmalı’ya teşekkürlerini ilettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu