YaşamGündem

Selin ve Mustafa Enes Bir Ömürboyu Mutluluğa Evet Dedi

SELİN VE MUSTAFA ENES BİR ÖMÜRBOYU MUTLULUĞA EVET DEDİ

Mega Yıldız Aile Lokantasının işletmecisi Sinan Ergüven’in biricik Kızı Selin yaşamını Mustafa Enesle birleştirdi.

Ergüven ailesi düğünde davetlilerle tek tek ilgilendi. Ergüven, “ Mutlu günümüzde herkesi aramızda görmek bizi memnun etti. Ben Ergüven ailesi olarak Valimize, Vekillerimize, Başkanlarımıza ve tüm iyi temennilerini ulaştıran herkese dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Selin Ve Mustafa Enes Bir Ömürboyu Mutluluğa Evet Dedi

Genç çiftin Balkonuk’ta gerçekleşen düğününde evlilik cüzdanını Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu teslim etti. Vali İsmail Ustaoğlu aileleri tebrik ederek Selin-Mustafa çiftine mutluluklar diledi. Nikahı ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kıydı.

Selin Ve Mustafa Enes Bir Ömürboyu Mutluluğa Evet Dedi

Nikah töreni öncesi gelin ve damada birbirlerini ne kadar tanıdıkları ile ilgili sürpriz sorular soran Başkan Yılmaz, davetlileri de renkli sorularıyla güldürdü. Başkan Yılmaz, “Bu akşam kıymetli dostum Sinan Ergüven’in biricik kızı Selin ve Mustafa Enes çiftimizin nikah akitlerini gerçekleştirdik.

Selin Ve Mustafa Enes Bir Ömürboyu Mutluluğa Evet Dedi

Gençlerimize bir ömür mutluluklar diliyor; ailelerini tebrik ediyorum.” dedi. Genç çiftin nikah törenine Balıkesir Milletvekilleri, Vali İsmail Ustaoğlu,Belediye başkanları ve tüm dostları katılım sağladı ve mutluluk diledi.

Emga23

Kaynak: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu