GündemGörüntülü HaberlerSpor

SEZONU DUA İLE AÇTILAR

Sezonu dua ile açtılar. Balıkesirspor 2018-2019 sezonunu önceki gün Ali, hikmet paşa tesislerinde gerçekleştirdi. Sezon açılışı için kurban kesilirken Başkan Mustafa bahçeci ve yönetim kurulu üyeleri Teknik direktör Giray Bulak ve futbolcularla birlikte dua etti.

 

Kurban kesiminden sonra futbolcular antrenman sahasında hafif koşulara başlarken Başkan Bahçeci ve Teknik direktör Giray Bulak bazı açıklamalarda bulundu.
BAHÇECİ “UMARIM SAHAMIZ İLK MAÇA YETİŞİR”
Balıkesirspor başkanı Mustafa Bahçeci yaptığı kısa açıklamada Transfer yasağı olduğu için transfer gerçekleştiremediklerini ancak takımı koruduklarını ifade ederek herşeye rağmen ümitli olduklarını ifade etti. Bahçeci tek sıkıntısının kendi sahamızda yapılan çim yenileme çalışmalarının ilk maça yetişmeme ihtimali olduğunu söyleyerek “sahamız ilk maçımıza yetişmezse tercihimiz Akhisarspor’un sahası olabilir” dedi.
BULAK “EKİBİMİZİ KORUDUK”
Teknik direktör Giray Bulak ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada transfer yasağı olduğu için transfer yapamadıklarını ancak bunun bir zafiyet oluşturmadığını ifade ederek “transfer yasağımız var bu doğru. Ama ekibimizi koruduk ve gençlerimizin önünü açarak gençleşme anlamında adımlar atacağız. Böylelikle yeni bir Balıkesirspor’un temellerini atacağız. Ekibimizi koruyarak aynı zamanda istikrarda sağladık “şeklinde konuştu.
İLK KAMP AFYON’DA
Bahçeci takımın bir hafta sonra Afyon’da birinci etap kampa katılacağını ifade ederek bu kamp esnasında Bursaspor ile bir hazırlık maçı yapacaklarını açıkladı. Bahçeci açıklamasının devamında “ ikinci etapta ise İzmir’de ege dörtlüsü diye tabir edilen Altınordu, Altay ve Afyonspor ile dörtlü bir turnuva yapacağız” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu