Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Shrek’in Bataklık Evinde Kalabilirsiniz!

Shrek'in Bataklık Evinde Kalabilirsiniz! Airbnb, Shrek'in İkonik Bataklık Evinde Bir Canavar Gibi Yaşamanızı İstiyor...

Shrek’in Bataklık Evinde Kalabilirsiniz!

Eğer ikonik serinin hayranıysanız veya sadece içinizdeki canavarı kucaklamak istiyorsanız, aşağıda sunulan tekliflere göz atın.

Shrek beyazperdeye 2001 yılında çıktı ve kısa sürede dünya çapında sansasyon yarattı. Mike Meyers, Cameron Diaz ve Eddie Murphy’nin de aralarında bulunduğu yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla orijinal film, “Shrekverse”ün yaratılmasının yolunu açtı.

Bu geniş evren, Antonio Banderas’ın canlandırdığı Çizmeli Kedi gibi sevilen karakterlerin yer aldığı çok sayıda devam filmi ve yan projeyi bile doğurdu.

Shrek'In Bataklık Evinde Kalabilirsiniz!

Ve şimdi film stüdyosu DreamWorks, Shrek’in İskoçya’daki ikametgahını yaratmak için Airbnb ile ortaklık kurarak animasyon hissini gerçek dünyaya taşıdı. Şanslı ziyaretçiler, gezinin resmi ev sahibi olarak Shrek’in mütevazı atının seçildiği tesiste iki gecelik konaklamanın keyfini çıkarabilecek.

Shrek'In Bataklık Evinde Kalabilirsiniz!

Listeye göre, rezervasyonlar 13 Ekim saat 10.00’da (PDT) resmi olarak açıldığında, en fazla üç misafir için konaklama rezervasyonu yapma şansınız olacak. Eşek cömertçe 27-29 Ekim tarihleri ​​arasında Shrek’in evinde hiçbir ücret ödemeden kalma teklifinde bulundu. Ancak konuklar, İskoç Dağlık Bölgesi’nin biraz uzak bir bölgesine ulaşmak için seyahat masraflarını karşılamaları gerekeceğini bilmelidir.

Shrek'In Bataklık Evinde Kalabilirsiniz!

Bu harika izole edilmiş bataklık sığınağının huzurunda yuvalanmışken, “kulak kiri mum ışığının” atmosferinde dinlenebilir, enfes bir parfenin tadını çıkarabilir (çünkü herkes parfeyi sever), ateşin yanında hikayeler paylaşabilir, sabahları taze hazırlanmış waffle yığınının tadını çıkarabilirsiniz. ve doğal olarak Shrek’in çok sevdiği ek binasında son derece inzivanın tadını çıkarıyorlar.

Shrek'In Bataklık Evinde Kalabilirsiniz!
Airbnb’nin benzer işbirlikçi hamleler yapma geçmişi var ve platformunda daha önce Yüzüklerin Efendisi ve Yenilmezler’in mülklerine yer verilmişti. Umalım bundan sonra Lord Farquard’ın şatosunu yaparlar..

 

Haber Merkezi

Ayrıca bizi X‘ten takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu