Gündemİlçe Haberleri

Sıcak Yemekler Sıcak Yuvalara Havran’da Ulaştı

Havran Belediyesi, her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar yemeği dağıtım programıyla sıcak yemekleri sıcak yuvalara ulaştırıyor.

Sıcak Yemekler Sıcak Yuvalara Havran’da Ulaştı

Havran Belediyesi, her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar yemeği dağıtım programıyla sıcak yemekleri sıcak yuvalara ulaştırıyor. Belediye Başkanı Emin Ersoy, Kocaseyit Tekeler Mahallesi’nde düzenlenen programda iftar yemeği ve pidelerin dağıtımını bizzat gerçekleştirdi.

Başkan Ersoy, vatandaşlarla birebir iletişim kurarak iftar sofralarını paylaştı ve Ramazan ayının bereketini birlikte yaşadı. Her vatandaşa ayrı ayrı yemek veren Başkan Ersoy, hayırlı ramazanlar diledi ve birlik beraberliğin önemini vurguladı. Ramazan ayının sonuna kadar sürecek olan bu geleneksel iftar yemeği dağıtımı, Havranlı vatandaşların bereketli bir Ramazan geçirmelerine katkı sağlıyor.

Sıcak Yemekler Sıcak Yuvalara Havran'Da Ulaştı

Başkan Ersoy, yapılan hayrın ve tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunarak, “Paylaşmanın ve bereketin ayı olan Ramazan ayında Havran Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği dağıtımı bugün Kocaseyit Tekeler Mahallemizde gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

 

 

Haber: Bülten

Erdek ve Bandırma’dan Turizmde Ortak Adımlar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu