TeknolojiEğitimGündem

Balıkesir Geleceğin Teknoloji Liderlerini Yetiştiriyor

Özel yetenekli öğrencilerin fikir ve üretim faaliyetlerinin desteklenmesi ve milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak amacıyla gelecek dönem için stratejiler belirlendi.

Balıkesir Geleceğin Teknoloji Liderlerini Yetiştiriyor

Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, Konsey Genel Kurul Üyesi olarak, “ZİHNİLATİF Lütuflu Zekalar Eğitim ve Araştırma Derneği’nin” Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, özel yetenekli öğrencilerin fikir ve üretim faaliyetlerinin desteklenmesi ve milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak amacıyla gelecek dönem için stratejiler belirlendi.

Toplantının Divan Başkanlığını Mürsel Sabancı üstlenirken, Divan Üyeleri olarak Prof. Dr. Mehmet Narlı ve Prof. Dr. Kerim Özdemir görev aldılar. Dernek Başkanı Zeliha Kahraman, katılımcılara faaliyet raporunu sunarak geçmiş dönemin değerlendirmesini ve gelecek döneme ilişkin hedefleri paylaştı.

Balıkesir Geleceğin Teknoloji Liderlerini Yetiştiriyor

Dernek Lise Komisyon Temsilcilerinin sunumları, katılımcıları heyecanlandırdı ve geleceğe dair hedefler konusunda olumlu bir atmosfer oluşturdu. Toplantı, aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

 

Haber: Bülten

Üniversite Perspektifinden Felsefe ve Hakikat

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu