YaşamGündemİlçe Haberleri

Erdek ve Bandırma’dan Turizmde Ortak Adımlar

Bandırma Ticaret Odası (BTO) ve Erdek Ticaret Odası (TO), bölge turizminin geliştirilmesi ve tanıtılması amacıyla iş birliği yapma konusunda bir araya geldi.

Erdek ve Bandırma’dan Turizmde Ortak Adımlar

Bandırma Ticaret Odası (BTO) ve Erdek Ticaret Odası (TO), bölge turizminin geliştirilmesi ve tanıtılması amacıyla iş birliği yapma konusunda bir araya geldi. BTO Başkanı Adem Yılmaz ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren komite üyeleri, Erdek Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Uz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Toplantıda, bölge turizminin gelişmesi için atılabilecek adımlar ve iş birliği olanakları konusunda fikir alışverişi yapıldı. Bu kapsamda, Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları temsilcilerinden oluşan bir turizm komisyonu kurulması kararlaştırıldı. Ayrıca, bölge turizminin tanıtımına yönelik ortak adımların atılması ve iş birliği protokolünün imzalanması konusunda önemli kararlar alındı.

Erdek Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Uz, ziyaret dolayısıyla Başkan Yılmaz ve heyetine teşekkür ederek, bölge turizmi için atılan yeni adımların hayırlı olmasını diledi. BTO Başkanı Yılmaz ise Erdek Ticaret Odası’na gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederek, yapılacak çalışmaların başarılı olması temennisinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu