Gündem

Şiddetli Yağışın Sonucu İstinat Duvarı Apartmanın Üzerine Yıkıldı

İstinat Duvarı Çökmesinde 2 Yaralı

Şiddetli Yağışın Sonucu İstinat Duvarı Apartmanın Üzerine Yıkıldı

İstinat Duvarı Çökmesinde 2 Yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yoğun yağışın etkisiyle bir istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. Olayda 2 apartman hasar görürken, 2 kişi yaralandı ve 2 otomobil de duvarın altında kaldı. Dron ile havadan çekilen görüntüler olayın büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Siddetli Yagisin Sonucu Istinat Duvari Apartmanin Uzerine Yikildi 1

Gemlik ilçesi Balıkpazarı Yeni Mahalle’de gece saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış, bir inşaat firmasının yaptığı istinat duvarını sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle yıktı. Çöken duvar 2 apartmana doğru yıkılırken, binada yaşayan 2 kişi yaralandı ve sitenin otoparkında bulunan 2 araç da hasar gördü.

Siddetli Yagisin Sonucu Istinat Duvari Apartmanin Uzerine Yikildi 2

Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Gemlik Kaymakamı Hasan Göç de olay yerine geldi. Göç, olayın sebebini yoğun yağış olarak açıklarken, yaralılar hastaneye intikal ettirildiğini ve hasar gören araçların alandan çekildiğini belirtti.

Siddetli Yagisin Sonucu Istinat Duvari Apartmanin Uzerine Yikildi 3

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nden teknik elemanların istinat duvarı ve apartmanın durumuyla ilgili inceleme yapacağını ve zararın en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

Başı Boş Köpek Ziynet Eşyası Çaldı

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu