Gündem

Başı Boş Köpek Ziynet Eşyası Çaldı

Sahipsiz köpeğin tarlaya girerek içinde ziynet eşyalarının olduğu çantayı alarak uzaklaştığı görüldü

Başı Boş Köpek Ziynet Eşyası Çaldı

Sahipsiz köpeğin tarlaya girerek içinde ziynet eşyalarının olduğu çantayı alarak uzaklaştığı görüldü

Sakarya’nın Geyve ilçesinde, jandarma ekipleri ilginç bir olayı çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Düzakçaşehir Mahallesi’nde yaşayan A.U. ve eşi S.U., geçtiğimiz günlerde tarlada çalışmak üzere evlerinden ayrıldılar ve yanlarında değerli ziynet eşyalarının bulunduğu bir çanta götürdüler. Ancak geri döndüklerinde, çantalarının yerinde olmadığını fark ettiler. Endişelenen çift, kaybolan çantalarının içinde 76 gram bilezik, alyans yüzük, 15 gram külçe altın ve 2 bin 500 lira bulunduğunu belirterek jandarmaya ihbarda bulundular.

Basi Bos Kopek Ziynet Esyasi Caldi

Jandarma ekipleri, olayı araştırmak üzere harekete geçti. Çevredeki güvenlik kameralarını incelediklerinde ilginç bir detayla karşılaştılar: Sahipsiz bir köpeğin tarlaya girerek çiftin çantasını alıp uzaklaştığını gösteren net görüntüler vardı. Bu durum, olayın seyrini değiştirdi ve jandarma ekipleri yeni bir iz üzerinde çalışmaya başladılar.

Bölgede yapılan araştırmaların sonucunda, çantanın içindeki ziynet eşyalarıyla birlikte eksiksiz halde bulunduğu belirlendi. Çift, kaybettiklerine kavuşmanın sevincini yaşarken, jandarma ekipleri ise sahipsiz köpeğin izini sürmeye devam etti.

Gönen Korhan Berzeg Sendromunu Atlatamadı

AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu