GündemTürkiye Gündemi

Sigaraya Zam Geldi Mi?

Nisan ayının ilk haftasında sigaraya zam yapılmasıyla ilgili haberler gündeme geldi. Sigaraya zam geldi mi? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları neler? İşte tüm detaylar...

Sigaraya Zam Geldi Mi?

Nisan ayının ilk haftasında sigaraya zam yapılmasıyla ilgili haberler gündeme geldi. Bir sigara grubuna 9 lira zam yapıldı. Özellikle en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları merak konusu oldu. İşte detaylar:

Sigaraya yapılan zam haberiyle birlikte sosyal medyada yeni fiyat listeleri paylaşılmaya başlandı. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, Winston grubuna zam geldiğini duyurdu. Aybaş, X platformunda yaptığı paylaşımda, “1-10 Nisan arası zam geleceğini duyurmuştum. Seçim sonrası 10 TL zam gelecek diye 9 TL zam geçişi oldu” ifadelerini kullandı.

En pahalı ve en ucuz sigara fiyatları da merak konusu oldu

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından zamlı sigara fiyatlarını paylaştı. Buna göre, Winston grubunun en pahalı sigarası 69 TL, en ucuzu ise 58 lira olarak belirlendi.

Sigaraya yapılan zam haberleriyle birlikte fiyatlar genel bir artış trendi gösterirken, sigara tüketimi ve sigara fiyatlarının toplum üzerindeki etkileri yeniden gündeme gelmeye başladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu