Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Silahlı Çatışma İhbarında Sürpriz

Ayvalık’ta silahlı çatışma ihbarı alan polise ilginç sürpriz. Polisler Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde,  silahlı çatışma ihbarı üzerine olay yerine gitti. Mahalle halkının sürprizi ile karşılaştı.

 

 

…Silahlı Çatışma İhbarında Sürpriz…

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü

Ayvalık’ın Zekibey Mahallesi Palabahçe Meydanı’nda simit fırınının genç işletmecisi Emincan Bilir’dir. Bilir, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle polise ilginç bir sürpriz hazırladı. Mahalle sakinlerinden biri, 155 polis imdat hattını arayarak Palabahçe Meydanı’nda iki grup arasında silahlı kavga çıktığı ihbarı yaptı.

 

Polise Surpriz

İhbar Sonucu Sürpriz

Böylece ihbarın yapılmasıyla çok kısa sürede olay yeri polis ekipleriyle doldu. İha’nın edindiği bilgiye göre, sözde silahlı çatışma yerine ulaşan polis ekipleri olay yerine geldiklerinde mahalle sakinleri ve vatandaşlarca dev bayraklar ve alkışlar eşliğinde karşılandı. Sonunda ilk şoku üzerlerinden atan polis memurları üzerinde “Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun” yazılı pastayı Emincan Bilir ve mahalle sakinleriyle birlikte kestiler.

 

Surpriz

Polislere Pastalı Jest

Polis ekipleri afiyetle yenilen pastanın ardından kendilerine yapılan bu anlamlı jest için teşekkür ettiler. Devamında görevlerinin başına döndüler. Polislere yaptığı pastalı jest ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan işletme sahibi Emincan Bilir, Türk Polis Teşkilatı bünyesindeki tüm polislerin 7/24 yaptıkları görevler sayesinde toplum olarak kendilerinin can ve mal güvenliğini sağladığını hatırlattı. Devamında, “Polis teşkilatımız ülkemizde biz vatandaşlar için yapmış oldukları fedakârlıklara kayıtsız kalabilmek mümkün değildir. Bununla birlikte bu duygularla Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümünü böyle bir sürprizle onlarla birlikte kutlamak istedik. Allah onları başımızdan asla eksik etmesin” dedi.

Depzedelere İyi Dileklerle Son Buldu

Son olarak Bilir, 11 kenti olumsuz etkileyen depremler nedeniyle hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar dilemeyi de ihmal etmedi.

…Silahlı Çatışma İhbarında Sürpriz…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu