Gündemİlçe Haberleri

SINDIRGI’DA PROJE YAĞMURU

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ Ne Söz Verdiysek, Arkasındayız. Seçim İçin değil, İlçemizi Büyütmek Adına Projeler Ürettik “dedi.

31 Mart seçimleriyle güven tazeleyen ve Sındırgı’da 3. Kez seçilerek ustalık dönemine başlayan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş seçim vaatlerinin kâğıt üzerinde kalmayacağını belirterek önceliği istihdamı arttıracak projelere verdi.

Geçmiş dönemlerde de sözlerinin hepsinin ardında duran ve ilçeyi baştan aşağı yeniden dizayn eden, alt yapıdan ulaşıma kadar birçok sorunu çözüme kavuşturan başkan Yavaş 2004 yılında ilk göreve geldiğinde oluşturduğu Jeotermalle ve turizmle büyüme rotasından şaşmadığı gibi yeni dönem projelerini de gerçeğe kavuşturuyor.

İlçe Yatırımclara kazandıracak

Yeni dönem için söz verilen 50 projede her ne kadar fiziksel değişimi, görselliği arttıracak projeler yer alıyor gibi görünse de her proje dolaylı yoldan istihdamı arttırmaya yönelik. 2014 yılında ilçe merkezine gelen sıcak suyun konut ısıtmasından çok, istihdama yönelik sera, kurutma tesisleri gibi çalışmaların alt yapısını önceki dönemde tamamlayan başkan Yavaş yatırımcıların ilçeye gelmesi adına da her zaman yanlarında olduklarını belirtiyor. Bu durumunda ilk meyvesi başkan Yavaş’ın da yeni dönem projeleri arasında yer alan Jeotermal Kurutma Tesisi oldu. 300 kişiye istihdam sağlayacak, bölgedeki tarım ürünlerinin de ihracatına katkı sağlayacak Jeotermal Sebze ve Meyve kurutma tesisi için Beşiktaş Spor Kulübü AS Başkanı ve SDA Gıda sahibi Deniz Atalay ve Sındırgı Belediyesi arasında geçtiğimiz günlerde protokol imzalandı. 12 ay boyunca hizmet verecek tesis istihdamı arttırarak bölge ekonomisine katkı sağlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu