Balıkesir Merhaba Blog YazılarıModa

Sonbahar Oje Kreasyonu!

Herkes sonbaharda koyu kırmızı tırnaklar tercih ediyor. İşte bu sezon sonbahar oje kreasyonu!

Bu imza niteliğindeki koyu kırmızı tırnak tasarımları, sadelikleri ve son derece şık havaları sayesinde sonbahar için büyük bir an yaşıyor; sonbahar gardırobunuzun geri kalanıyla eşleştirmek için ideal.

‘Koyu kırmızı’ dediğimizde birkaç, zengin kırmızı ve kestane rengi tonu kastediyoruz; bunun en önemli örneği Chanel’in “Rouge Noir” ojesidir. Her ne kadar göz korkutucu bir renk tonu gibi görünse de aslında oldukça giyilebilir ve zarifliğin de ötesinde.

Sonbahar Oje Kreasyonu!

Bu Yöntem İle Ojelerinizi Uzun Süre Kullanın

SONBAHAR İÇİN 3 FAVORİ KOYU KIRMIZI TIRNAK TASARIMIMIZ

Sonbahar genellikle turuncu ve kahverengi tonlarıyla anılırken, bu yıl hepimiz canlı kırmızılar ve merlot benzeri bordo tonlarıyla ilgileniyoruz.

Şekil açısından minimal kare ve badem stilleri en popüler gibi görünüyor, koyu kırmızıyla birleştiğinde manikürlerin en şıkını yaratıyor!

1. ŞARAP KIRMIZISI KISA TIRNAKLAR

Şu anda kısa, koyu kırmızı tırnaklar sosyal medyamızın her yerinde.

Bu basit ama iddialı mani sonbahar havasını yansıtıyor ve yeniden yaratılması çok kolay. Tırnağınızı kısa veya orta uzunlukta bir dikdörtgen şeklinde şekillendirin ve birkaç kat koyu kırmızı şarap benzeri oje (mor veya kahverengimsi alt tonlu) uygulayın. ‘Kırmızı Şarap’ makyaj görünümüyle eşleştirmek için ideal.

Sonbahar Oje Kreasyonu!

2. KIZIL BADEM TIRNAKLARI

Daha uzun bir tırnak uzunluğunu tercih ediyorsanız, bu klasik, koyu kırmızı oval manikür son derece zariftir ve sonbahar modası kombinlerinize bir renk tonu katacaktır!

Sonbahar Oje Kreasyonu!

3. İMZA KIRMIZISI

Kırmızı elbiselerde olduğu gibi, kırmızı tırnaklar da bu sezon çok popüler olacak, bu nedenle seçtiğiniz herhangi bir renk tonu çok moda olacak, ancak gösterişli tırnakları seviyorsanız, kırmızı veya kiraz kırmızısı iyi bir yoldur. .

Bu canlı, birincil kırmızı için aynı derecede klasik badem şeklini tercih etmenizi öneririz. Ayrıca son derece parlak bir görünüm için parlak bir üst kat öneriyoruz.

Sonbahar Oje Kreasyonu!

 

Haber Merkezi

Ayrıca ilgili konu dikkatinizi çekebilir: “Pratik Oje Fikirleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu