Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Susurluk Şeker Fabrikası Açıldı

Susurluk ilçesinin ekonomik ve tarımsal açıdan önemli bir yere sahip olan Susurluk Şeker Fabrikası, 2023-2024 sezonu için kapılarını açtı.

Susurluk Şeker Fabrikası Açıldı

Susurluk Seker Fabrikasi Acildi 1

“Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için elimizden geleni yapıyoruz”

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, fabrikanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, Cumhuriyet’in devamının sağlanması için fabrikanın emanetlerine nasıl sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Güney, “Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için elimizden geleni yapıyoruz. Susurluk Şeker Fabrikamız da bu emanetlerimizden biri. Ona sahip çıkmak, geliştirmek ve özlenen günlerine geri döndürmek için büyük bir çaba gösteriyoruz” dedi. Aynı zamanda Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline de teşekkürlerini ileten Başkan Güney, toplumun bir arada tutulması ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlamak için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Susurluk Seker Fabrikasi Acildi 2

“Daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum”

Fabrika Müdürü Kürşad Erdoğan ve ekibine de ayrıca teşekkürlerini sunan Başkan Güney, “Fabrika Müdürümüz Kürşad Erdoğan ve ekibi, Susurluk Şeker Fabrikası’nı daha iyi bir yere getirmek için büyük bir çaba gösteriyorlar. Bu süreçte onların emeği büyük. İlerleyen günlerde daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Susurluk Seker Fabrikasi Acildi 3
Susurluk Şeker Fabrikası Açıldı

Haber : Elif Şahin

İlginiz çekebilir ; Şeker Pancarının Sultanları !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu