Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Susurlukta tanıtım toplantısı

Susurlukta tanıtım toplantısı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksek Okulu’ nda tanıtım toplantısı gerçekleşti. Ayrıca, bu toplantıya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bünyamin SÖĞÜT başkanlık etti.

Toplantıda, Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Liselerin Müdür, Müdür yardımcısı ve Rehberlik öğretmenleri vardı. Ayrıca, Veterinerlik, Gıda İşleme ve Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü başkanları da eşlik etti. Dahası, öğretim elamanlarının iştiraki ile verimli bir toplantı oldu.

Katılımcılar, düzenlenen toplantı ile, hazırlanacak projeler sayesinde toplumsal katkının arttırılmasını hedefledi. Ayrıca, proje ortakları, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi ve bölgesel gelişimin hızlandırılması için çalışma yapacak.

Toplantıda konuşan Prof.Dr. Bünyamin SÖĞÜT, okulun adının Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksek Okulu olarak değiştirilmesi ile belli alanlarda ihtisaslaştıklarını söyledi.

Söğüt yaptığı değerlendirmede, “Bu anlamda kurum yönetimi olarak hocalarımıza elimizden gelen tüm desteği sağlama sözü veriyoruz.” dedi. Ayrıca, “Hocalarımızın iş birliği ağının güçlü olduğuna inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Müdür Söğüt, Üniversitenin uluslararası fon ile desteklenmesini de istiyor. Ayrıca, foSöğüt, nlar aracılığıyla desteklenerek üniversitenin bölge ve şehri ön plana çıkaracağını söyledi.

,şehir, şehrimizi ve ülkemizi ön plana çıkartacağız. Bu anlamda tüm hocalarımızdan katkılarını rica ediyoruz. Süreci özellikle takip edecek ve destekleyeceğiz.“ dedi.
Toplantıda Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Kürşat Can ATEŞ, Veterinerlik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mikail ARSLAN, Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Adem KABASAKAL ve Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ensar EREL, Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu Programlarına TYT ile yerleşecek öğrencilerin yapılan protokoller ile burs imkanlarının olduğunu, DGS sınavı hakkında ve Meslek Yüksekokulu Laboratuvarlarında gerçekleşen analizler ile ilgili açıklayıcı bilgi verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu