Ekonomiİlçe Haberleri

Susurluk’tan Dayanışma Örneği

Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yürütülen önemli bir işbirliği projesi, yerel topluma büyük fayda sağlıyor.

Susurluk’tan Dayanışma Örneği

Susurluktan Dayanisma Ornegi 1
Susurluk’Tan Dayanışma Örneği

300 Adet Önlük ve Başlık Dikildi

Bu projede, Susurluk’taki Aile Destek Merkezi ile bölgedeki önemli bir işletme olan Hastavuk A.Ş. güçlerini birleştirerek dikkate değer bir sosyal yardım projesine imza attı. Hastavuk A.Ş. personeli ile Aile Destek Merkezi kursiyerleri arasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında, 300 adet önlük ve başlık dikilerek üretildi. Bu ürünler, Aile Destek Merkezi kursiyerleri tarafından özenle hazırlandı ve Hastavuk A.Ş. tarafından satın alındı. Bu işbirliği sayesinde, kursiyerlere önemli bir gelir kapısı açıldı ve yerel ekonomiye katkı sağladı.

Kaymakam Köken Projenin Önemine Vurgu Yaptı

Projeye ilişkin bir konuşma yapan Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, “Bu tür işbirliklerinin toplumsal dayanışma ve ekonomik kalkınma açısından ne kadar önemli olduğunu vurgulamak isterim. Aile Destek Merkezi ve Hastavuk A.Ş. gibi kurumların el ele vererek gerçekleştirdiği bu projenin, hem kursiyerlerimize ekonomik destek sağlaması, hem de toplumumuzun daha güçlü bir şekilde bir araya gelmesine katkı sağlaması açısından son derece değerli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Haber: Bülten

Balıkesir’de Kadın Girişimcilerin Potansiyeli Artırılıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu