Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

TANITIM TAMAM TEMAYÜL GERÇEKLEŞTİ

Avlu’da gerçekleştirilen aday adayları tanıtım toplantısında AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan tüm aday adaylarına başarı dileyerek programı açtı.

HEP BERABER GÜÇLÜ TÜRKİYE

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, ‘’ ilçe ziyaret programlarını gerçekleştirdik ve aday adayları arkadaşlarımızın ilçe programlarını gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizi ziyaret ediyor ve teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Aday adaylarımız kendilerini tanıtıyor. İl yönetimi, Kadın kolları ve Gençlik kolları yönetimlerimiz merkez iki ilçemiz Karesi ve Altıeylül ile birlikte aday adaylarımızın tanıştırılmasını planladık.’’ dedi.

DEMİRASLAN ‘GÜÇLÜ TÜRKİYE BİR KAZANIMDIR’

Ak Parti 2002’den buyana başarılı çalışmalara imza attı. Teşkilatlarımızın çalışması vatandaşımızın teveccühü ile hizmetler gerçekleşti. Eski Türkiye’den yeni Türkiye’ye refah ve huzurlu daha güçlü bir Türkiye için onurlanıp bizleri gururlanırken, bölgemizde eski Türkiye’nin kalmasını isteyenler bu durumdan rahatsızlar.’ şeklinde konuştu. Yanyana duramayacak partiler beraber bir oluşumun içinde Tek hedefleri var Recep Tayyip Erdoğan ve güçlü Türkiye’den kurtulmak. Bizler buna fırsat vermeyeceğiz. Israrla altını çiziyorum ki vefa yemeklerimizd3e de söylediğim şu; Bugüne kadar yapılan hizmetlere bakıldığında yol kat ettik ve güçlü Türkiye var bugün. Kazanım budur. Bu kazanıma hep beraber sahip çıkalım.’’ ifadelerini kullandı.

 

Ak Tem

 

‘HİÇBİR ETKİ ALTINDA KALMADAN SANDIĞA GİDİN’

Genel Başkan Yardımcısı Mali İşler sorumlusu Vedat Demiröz, Balıkesir’deki temayül yoklamasına katıldı. Demiröz, herkesin oy kullanırken özgür bir şekilde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Bütün kardeşlerimin kendi öz iradeleriyle tercihlerini yapacağına inanıyorum diyen Demiröz, ‘ Yapacağınız tercihler mutlak surette Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın yapacağı çalışmalara yardımcı olacağı için hiçbir etki altında kalmadan gönlünüzden ne geçiyorsa tercih etmeniz ve ona destek vermenizi istiyoruz. Bu seçim çok önemli.’ dedi.

HER SEÇİM ÖNEMLİ AMA BUKEZ…

Demiröz,’Her seçim önemli’ dedik ama bu seçim ülkemizin istikbali için yeni bir sisteme geçtiğimiz için önemli ve Türkiye’nin, çocuklarımızın geleceği için önemli bir seçim.” diye konuştu. Bugün temayül yoklamasının yapılacağını daha sonra listelerin açıklanacağını anlatan Demiröz, “Türkiye 24 Haziran’da inşallah kararını verecek ve çok güzel sonuçların çıkacağını da şimdiden görüyoruz. Bunun için de

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu