Gündemİlçe Haberleri

‘Tarihi İskele Binası’ Standı Fuarın Gözdesi

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Bandırma Belediyesi'nin "Tarihi İskele Binası" temalı standı, ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi.

‘Tarihi İskele Binası’ Standı Fuarın Gözdesi

Tarihi Iskele Binasi Standi Fuarin Gozdesi 1
‘Tarihi İskele Binası’ Standı Fuarın Gözdesi

Bandırma, EMITT Fuarı’nda Öne Çıktı

Bandırma, dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) dikkatini çekti. İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, Bandırma’nın kendine özgü değerlerini ve turistik noktalarını tanıtmak için önemli bir platform sağladı.

Tarihi Iskele Binasi Standi Fuarin Gozdesi 2
‘Tarihi İskele Binası’ Standı Fuarın Gözdesi

“Biz bu yıl 4. kez EMITT’teyiz”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, fuar alanında yaptığı konuşmada, kentin adını en iyi şekilde duyurmak ve bir marka haline getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Başkan Tosun, “Bandırma’nın tanıtımıyla ilgili bizim dönemimizde çok önemli yol kat ettik. Buna sebep bu tür fuarlara katılıyoruz. Bandırma önemli bir sanayi, tarım, liman ve üniversite kenti ama bunun yanında da bir tarih ve kültür kenti. Bunların tanıtılmasında bazı eksiklikler olmuş. Biz bu yıl 4. kez EMITT’teyiz.” şeklinde konuştu.

Tarihi Iskele Binasi Standi Fuarin Gozdesi 3
‘Tarihi İskele Binası’ Standı Fuarın Gözdesi

“Bandırma çok kıymetli bir kent”

Başkan Tosun, Bandırma’nın tarihi ve doğasıyla önemli bir lokasyon olduğunu vurgulayarak, “Bandırma’nın adı, kurtuluş mücadelesinin başlangıcında Bandırma Vapuru ile anıldığı gibi, milli mücadelenin sonunda ise son kurşunun atılmasında da yer alır. Bandırma çok kıymetli bir kent. Aynı zamanda Bandırma’nın tarihi ve doğasıyla da önemli bir lokasyon. Kyzikos, Daskileion gibi antik kentler ve Kuş Cenneti Mili Parkı tanıtıma açık bir kent. Bizim bu fuarlara katılımımız ile Bandırma bilinir bir noktaya geldi,” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Edremit’in Ürünlerine EMITT Fuarında Yoğun İlgi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu