Gündem

Taşaltı Sigorta’dan 100.Yıl’a Özel Kutlama

Taşaltı Sigorta işletmecisi Yüksel Taşaltı Cumhuriyetin 100.yıl kutlamalarına özel dolu dolu etkinlik sunuyor. Taşaltı Sigorta’dan 100.Yıl’a Özel Kutlama...

Taşaltı Sigorta’dan 100.Yıl’a Özel Kutlama

Taşaltı Sigorta işletmecisi Yüksel Taşaltı Cumhuriyetin 100.yıl kutlamalarına özel dolu dolu etkinlik sunuyor. Kızılay Caddesi üzerindeki yerinde kırmızı beyaz balonlarla süslenen Taşaltı Sigorta mekanı bir hafta boyunca Cumhuriyet marşları eşliğinde Cumhuriyet teması ile hizmet verecek.

Taşaltı Sigorta’dan 100.Yıl’a Özel Kutlama

“Milli değerlerimize sahip çıkmalıyız”

Balıkesir’de Cumhuriyet kutlamalarının sönük kalmaması gerektiği düşüncesinden hareketle iş insanı olarak Balıkesir esnafı bir kıvılcım yakmalıydı diyen Yüksel Taşaltı, “ kırmızı beyaz” diyerek Cumhuriyet için kıyafetlerimi bile bugün kırmızı beyaz seçtim. İşyerimizde bir hafta boyunca organizasyon şirketi ile anlaşma sağladım ve Cumhuriyet marşlarının duyulmasını da sağlayacağız. Nutuk, Atatürk’ün gençliğe hitabesi ve benzeri etkinliklerle Cumhuriyet vurgusu yapacaklarını söyledi.

Milli değerlerimize sahip çıkmalıyız diyen Taşaltı, ben Balıkesir için özendim ve Balıkesir için böyle bir etkinlik istiyorum dedim. Organizasyon için aradık ve Balıkesirlilere böyle bir hizmet sunalım. Değerimizi yaşatalım dedik. Dev bir posterimiz var Atatürk posterini getirtiyoruz. Ambardan bugün gelecek ve bir dizi de müzikli etkinlik gerçekleştireceğiz” dedi.

Taşaltı Sigorta’dan 100.Yıl’a Özel Kutlama

 

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu